Ντάφυ, θα τα πήγαινες καλύτερα από τον Γκότση στο Survivor All Star;

Τοποθετούμε -φανταστικά- τον Τριαντάφυλλο στο παιχνίδι και αποδεικνύεται ότι θα έκανε το παιχνίδι πολύ καλύτερο. 

Μπορεί να μην σε ενδιαφέρει και τόσο το Survivor All Star, αλλά ένα απλό σερφάρισμα στο ίντερνετ είναι αρκετό για να σου πετάξει κάποια είδηση. Ακόμα και αν είσαι της λογικής του άλλοτε παίκτη του παιχνιδιού, Κώστα Κοκκινάκη που δήλωσε «όσοι ψηφίζετε, πετάτε τα λεφτά σας, καλύτερα φάτε ένα σουβλάκι» ενδεχομένως και να χαμογέλασε λίγο το χειλάκι σου, μεγαλύτερη αίγλη είχε το δούλεμα του Τριαντάφυλλου.

Εμείς πάντως ακόμα αγαπάμε τον Μπο.

Ο Ντάφυ λοιπόν πήρε το όπλο του και έριξε «πυρά» προς πάσα κατεύθυνση η οποία οδηγεί στον Άγιο Δομίνικο. Καλύτερη ατάκα του δε, ήταν αυτή για τον Ηλία Γκότση. Τα περί «Νόμπελ πυροσβεστικής» θα μας στοιχειώνουν για καιρό.

 

 

Δεν έχει σημασία αν συμπαθείς ή όχι τον λατρεμένο τραγουδιστή και αντάξιο παίκτη του ριάλιτι επιβίωσης, ο Ντάφυ είναι άξιος Survivor και ακόμα δεν καταλαβαίνουμε γιατί δεν βρίσκεται ανάμεσα στους All Star του Άγιου Δομίνικου.

Ειλικρινά τι σκεφτόταν ο Ηλίας Γκότσης όταν έσβηνε τη φωτιά;

Αφού δεν μας κάνει τη χάρη ο ίδιος, θα βάλουμε εμείς τον ίδιο στο παιχνίδι με τη φαντασία μας, τοποθετώντας τον παράλληλα σε στιγμές και καταστάσεις τις οποίες αποφάσισε να σχολιάσει. Ποιες είναι αυτές;

-Αν έπιανε τις Ασημίνα και Δαλάκα με κινητό.
-Πώς θα αντιδρούσε σε περίπτωση φωτιάς.
-Είναι σοβαρό το νοσοκομείο στον Άγιο Δομίνικο.

-Αν θα έκλεβε φαγητό.
-Τι ποσοστά τηλεθέασης θα έπιανε το Survivor All Star με εκείνον στο παιχνίδι.

Οι απαντήσεις στο παρακάτω άλμπουμ:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved