Πλέον σου χρεώνουν και το μαχαίρι 25 ευρώ για να κόψεις την τούρτα γενεθλίων σου

Αν είναι να μας χρεώνουν για να κόψουμε και την τούρτα των γενεθλίων μας στα μαγαζιά τότε πάει…Φανταστικά σενάρια για το πού πάει αυτός ο κόσμος.

Μερικές φορές αναρωτιόμαστε πραγματικά που θα φτάσει αυτή η αισχροκέρδεια. Εντάξει σίγουρα υπάρχει ακρίβεια σε όλα, πας σούπερ μάρκετ και φεύγεις μαδημένος σαν γαλοπούλα, πας να πιείς μια μπίρα και καταλήγεις να παίρνεις καταναλωτικό δάνειο. Τι να πούμε όμως τώρα για το νέο αυτό φαινόμενο που παρατηρήθηκε; Μία κοπέλα πήγε σε μαγαζί να γιορτάσει τα γενέθλια της και είδε άναυδη μετά στον λογαριασμό πως της είχαν χρεώσει το κόψιμο της τούρτας της! Δηλαδή ήμαρτον ρε παιδιά, λίγο τσίπα. Και μάλιστα δεν είναι πως την χρέωσαν ένα ευρώ, όπως ας πούμε γίνεται για το καθιερωμένο ψωμί στις ταβέρνες, αλλά της έβαλαν κανονικό «φέσι» 25 δολαρίων επειδή μπήκαν στον κόπο να κόψουν την τούρτα της. Φοβερό.

Μπίρα και Πίτσα: Ένας συνδυασμός που «ομορφαίνει» την αντροπαρέα

Σε αυτές τις περιπτώσεις λες πως είναι καλό που υπάρχουν τα social media μιας και κάποιος έβγαλε όλο αυτό το φιάσκο στο TikTοk και ο κόσμος το έμαθε κι έγινε χαμός. Συγκεκριμένα στην απόδειξη έγραφε: «1 Cake Cut» (κόψιμο της τούρτας), για 25$. Η κοπέλα και η παρέα της φυσικά έτριβαν τα μάτια τους όταν το είδαν. Το αστείο είναι πως η κοπέλα λέει: «Δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοια χρέωση». Τι να πεις τώρα εδώ; Μάλλον τίποτα, αναστενάζεις και προχωράς.

 

@vivala_blondiiie I didn’t know this was a thing?!? ?@BrazyBecca @Michelle Greene @Vanessa Valenbaer #ReadySetLift ♬ I try not to km.. - h

 

Εμείς τώρα σκεφτόμαστε, τι άλλο θα σκεφτούν αυτοί οι μαγαζάτορες για να βγάλουν χρήμα; Αναρωτηθήκαμε πως είναι δυνατόν κάποιος να βγάλει λεφτά από το απόλυτο τίποτα. Φανταστήκαμε μερικά ωραία σενάρια όπου η αισχροκέρδεια σπάει τους δείκτες κυριολεκτικά.

Χρέωση για να πας τουαλέτα εσύ και οι φίλοι σου

Πας λοιπόν για τα γενέθλια σου και παρακαλείς από πριν τους φίλους σου να πάνε να κατουρήσουν έξω γιατί θα σου έρθει η απόδειξη και θα πάθεις εγκεφαλικό. Προς τα εκεί πάμε, μην γελάτε.

 

1200x 1

 

Παίρνεις μπουκάλι στο μαγαζί; Φέρνεις εσύ τα ποτήρια σου

Έτσι λοιπόν έχουν τα πράγματα. Αγοράζεις μπουκαλάκι για τους φίλους για να πιείτε να γιορτάσετε; Ε λοιπόν το μαγαζί δεν έχει να σας δώσει ποτήρια, πρέπει να φέρνεις τα δικά σου.

 

194714509 max

 

Παίρνεις ποτό; Σε χρεώνουν και το καλαμάκι αλλά και το σουβέρ

Αφού την κάνουμε που την κάνουμε την καφρίλα με την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, ας την κάνουμε τουλάχιστον σωστά. Στο τέλος θα μας χρεώνουν και το πόση ώρα καθόμαστε στην καρέκλα.

 

178448 plastic monkey charmers b2 2 34338



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved