Instagram_pagidevmenoi Παγιδευμένοι: Τελικά ταιριάζει στον Εισαγγελέα Μαρκέτο να μην είναι Εισαγγελέας

Ξέρουμε τι «δουλειά» θα πιάσει ο Δημήτρης Μαρκέτος στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1.

Με μία λιτή ανακοίνωση η λέξη «Εισαγγελέας» έπαψε να υφίσταται πλάι στο όνομα Δημήτρης Μαρκέτος και κάπως μας κακοφάνηκε στην αρχή. Όχι, δεν έγινε υποβιβασμός, ούτε ο Αρχιεισαγγελέας Δρακάτος πήρε την απόφαση να τον αναφέρει στο δικηγορικό σύλλογο όπως είχαμε πιστέψει. Με συνοπτικές διαδικασίες ο πρωταγωνιστής της σειράς απέδειξε ότι δεν είναι κάνας τύπος της σειράς, ούτε εξαγοράζεται, ούτε και έκανε το «λειτούργημα» για κάποιο λόγο πέρα από το να υπηρετεί το σωστό και το δίκαιο.

Σαν τον επαγγελματία ηγέτη ποδοσφαιριστή ή μπασκετμπολίστα που όταν περάσουν τα καλύτερά του χρόνια, θα κάνει παραδώσει τη δάδα στον επόμενο μεγάλο ηγέτη, έτσι και ο Δημήτρης Μαρκέτος είδε ότι ο έρωτας δεν τον αφήνει να εργαστεί στο maximum.

 

 

Και κάπως έτσι φτάσαμε στο περιβόητο επεισόδιο της παραίτησης και πλέον αναζητείται φόρμουλα για τη συνέχεια.

Η σειρά κάνει μεγάλη «κοιλιά» αλλά μας αρέσει. Για πόσο ακόμα;

 

Στο δια ταύτα

Όσο και αν μας άρεσε ως τίτλος και οι «πόρτες» που του άνοιγε η συγκεκριμένη ιδιότητα, ο Δημήτρης Μαρκέτος φαίνεται πολύ πιο άνετος και αποφασισμένος να πετύχει την (μόνιμη) αποφυλάκιση της αγαπημένης του Άννας Ροδίτη, με τα βάρη του εισαγγελέα να μην τον τραβάνε στον πάτο. Πάντα θα σέβεται το σωστό και θα πολεμάει για το δίκαιο, πλέον όμως έχει και τη δυνατότητα να παραβλέψει τον νόμο.

Τι τον έχει για κολλητό άλλωστε τον Ανδρέα Παπαδάκη πέρα από το να τρώνε; Για να τον «ξελασπώνει» τις δύσκολες στιγμές, ειδικά τώρα που είμαστε βέβαιοι ότι ο πατέρας του, Σπύρος, θα τον έστελνε στο κρατητήριο χωρίς δισταγμό. Το επόμενο επεισόδιο θα έχει πολύ ψωμί.

 

 

Τι μπορεί να γίνει όμως ο Δημήτρης Μαρκέτος τώρα που δεν είναι Εισαγγελέας; Έχει έναν σκοπό να επιτελέσει, θα «πολεμήσει» για να αποκαταστήσει την αδικία και είμαστε βέβαιοι ότι θα τα καταφέρει. Δεν θα γίνει όμως δικηγόρος, θα το πάει στα άκρα. Εμείς αυτό περιμένουμε και πάνω-κάτω ξέρουμε τι επάγγελμα θα επιλέξει στο μέλλον.

Στο παρακάτω άλμπουμ σου αποκαλύπτουμε ποιο θα είναι το επαγγελματικό μέλλον του Δημήτρη Μαρκέτου τώρα που δεν είναι πλέον Εισαγγελέας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved