Παράτησαν το μωρό στο αεροδρόμιο γιατί δεν ήθελαν να πληρώσουν το εισιτήριό του

Στιγμές «Home Alone» εκτυλίχθηκαν σε αεροδρόμιο, με το ζευγάρι να διεκδικεί τον τίτλο των χειρότερων γονέων της χρονιάς.

Δεν γεννήθηκαν όλοι για να γίνουν γονείς. Το να φέρει σε αυτόν τον κόσμο μία ζωή δεν απλώς μία υπόθεση ζευγαρώματος. Ο ρόλος του γονιού δε σταματάει μέχρι το μαιευτήριο. Ένας γονιός οφείλει να εξελίσσεται, να μαθαίνει και να βρίσκεται πάντα στο πλευρό του παιδιού του. Το κάνουν όλοι; Όχι. Μάλιστα κάποιοι αδιαφορούν σε εξωφρενικό βαθμό, όπως οι πρωταγωνιστές αυτής της ιστορίας.

Ένα ζευγάρι από το Βέλγιο συνελήφθη από τις ισραηλινές αρχές, διότι άφησε το μωρό του στο check-in του αεροδρομίου. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το ζευγάρι είχε κανονίσει να επιστρέψει στις Βρυξέλλες μετά από ταξίδι ωστόσο δεν είχε πληρώσει το εισιτήριο για το μωρό. Μετά από αρκετή συζήτηση αποφάσισαν να αφήσουν το καρότσι στο check-in και εκείνοι αποφάσισαν να προχωρήσουν στον έλεγχο των διαβατηρίων. Όταν το προσωπικό του αεροδρομίου αντιλήφθηκε τι είχε συμβεί, επικοινώνησε με την αστυνομία και εκείνη με τη σειρά της βρήκε τους γονείς και τους προσήγαγε για ανάκριση.

 

 

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του γραφείου της αεροπορικής εταιρείας άπαντες στο αεροδρόμιο έμειναν έκπληκτοι και ήταν σε κατάσταση σοκ: «Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο», ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος της εταιρείας: «Δεν μπορούσαμε να πιστέψουμε αυτό που βλέπαμε».

Επιτέλους τα αεροδρόμια καταργούν τον πιο ανυπόφορο νόμο τους

Σύμφωνα με την Αρχή Αεροδρομίων του Ισραήλ, αυτό που συνέβη ήταν ότι το ζευγάρι έφτασε με καθυστέρηση στον τερματικό σταθμό, αφού το check-in είχε κλείσει. Ήθελαν να πάνε να ασχοληθούν με άλλα διαδικαστικά θέματα και απλά άφησαν το μωρό τους στον ιμάντα μεταφοράς στον χώρο του check-in.

Αν μας ρωτάτε, δε θα θέλαμε να είμαστε παιδιά αυτής της οικογένειας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved