Στο DCU ο Μπάτμαν θα έχει ρόλο κομπάρσου αλλά δεν πρέπει να μας παραξενεύει

Ο James Gunn θα φέρει στην μεγάλη οθόνη τον «Son of Batman» αλλά η μεγάλη νίκη είναι το ντεμπούτο του Red Hood.

Όπως είπαμε και σε προηγούμενο άρθρο μας η DC Comics ετοιμάζει πολλά για το 2023 και το 2024. Το νέο σύμπαν τoυ DCU θα έχει νέες ταινίες και σειρές με διάφορους ήρωες από το σύμπαν που έχουμε αγαπήσει.

Διαβάστε αναλυτικά τι ακριβώς θα δούμε από την DCU μέσα στη χρονιά.

Φυσικά ο Matt Reeves ετοιμάζει πυρετωδώς ένα νέο Batman πάλι με πρωταγωνιστή τον Robert Pattinson, όμως δεν θα έχει καμία σχέση με τον αντίστοιχο του DCU. Συγκεκριμένα θα έχουμε ταινία για τον Batman, μόνο που δεν θα είναι ακριβώς αυτός ο πρωταγωνιστής. Περισσότερο ένα spin-off θα είναι και θα γνωρίσει στον κόσμο τον διάδοχο του Σκοτεινού Ιππότη, τον Damien Wayne. Για όσους έχουν τρέλα με τον animated κόσμο της DC Comics, γνωρίζουν καλά τον τέταρτο στη σειρά Robin. 

 

 

Αγοράστε στα παιδιά σας περισσότερα comics, τους κάνουν καλό

Η ταινία θα ονομάζεται The Brave and the Bold και όπως γράψαμε παραπάνω, θα εξιστορεί την ιστορία του Damien Wayne, τον καρπό του έρωτα ανάμεσα στον Batman και τη Talia al Ghul, κόρης του διαβόητου εχθρού του πρώτου, Ra’s Al Ghul. H ταινία θα επικεντρώνεται στην προβληματική σχέση του Bruce Wayne με τον γιο του Damien/Robin και στην προσπάθεια των δυο να ανακαλύψουν έναν κώδικα επικοινωνίας καθότι το χάσμα που τους χωρίζει είναι τεράστιο. Ένας κώδικας τιμής θα γίνει αιτία για άπειρους καβγάδες αλλά και μια παραπάνω προσπάθεια να έρθουν κοντά αμφότεροι οι χαρακτήρες. Αυτός που για τον Batman σημαίνει «χτύπα, πλάκωσε τον εγκληματία, ποτέ όμως μην σκοτώσεις γιατί θα γίνεις σαν και αυτόν» την ώρα που ο μεγαλωμένος με την League of Assasins, Damien υπό το βλέμμα του Ra's Al Ghul, είναι της άποψης «θα σταματήσω τον εγκληματία μόνο όταν τον κάνω να σιωπήσει για πάντα».

Περιμένουμε πώς και πώς την νέα σειρά «Penguin»

 

Ένα Like Father, Like Son story δηλαδή, με τον James Gunn να προχωρά σε ανάλογες δηλώσεις για το Brave and the Bold:

«Αυτή είναι η εισαγωγή του νέου Batman στο DCU. Δεν είναι ο Robert Pattinson. Δεν είναι ο Ben Affleck. Δουλεύουμε με τον Robert στο Batman 2. Δουλεύω με τον Ben Affleck που πραγματικά θέλει να είναι μέλος της αρχιτεκτονικής μας ομάδας που προσπαθεί να φέρει τα πράγματα μαζί, και θέλει πραγματικά να σκηνοθετήσει ένα από τα έργα μας. Αλλά αυτή είναι μια ιστορία του Damian Wayne , που είναι ο πραγματικός γιος του Batman, που δεν ξέραμε ότι υπήρχε για τα πρώτα οκτώ με 10 χρόνια της ζωής του. Μεγάλωσε ως ένας μικρός δολοφόνος. Είναι ένα μικρό… κωλόπαιδο. Είναι ο αγαπημένος μου Robin, με βάση τα κόμικ του Grant Morrison, που είναι ένα από τα αγαπημένα μου σενάρια του Batman, και τα συνδυάζουμε όλα αυτή τη στιγμή».

 

 
 

Η ταινία The Brave and the Bold θα περιέχει κι άλλους ήρωες από το σύμπαν όπως οι προηγούμενοι Robin, Nightwing, Red Hood και Red Robin με την εισαγωγή του δεύτερου να είναι μια προσωπική νίκη των φανς που τον περίμεναν επί χρόνια.

Έφτασε επιτέλους η στιγμή άραγε που η DC θα κάνει το δικό της ντεμαράζ στον κόσμο των superheroes; Έχω μερικά χρονάκια ακόμα αλλά τα πράγματα επιτέλους δείχνουν να μπαίνουν σε μια σειρά. Επιτέλους δηλαδή. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved