Survivor All Star: Υπάρχει και η «άγνωστη» ανθρώπινη πλευρά του

Η συγκινητική ιστορία που μοιράστηκε ο Γιώργος Λιανός αποδεικνύει πως το reality επιβίωσης δεν είναι μόνο ίντριγκα και «σκουπιδίλα».

Ας ξεκινήσουμε με μία αλήθεια. Το Survivor δεν είναι το τηλεοπτικό προϊόν που έχουμε ανάγκη. Και ας συνεχίσουμε με μία ακόμη αλήθεια. Το Survivor ποτέ δε διεκδίκησε δάφνες ποιότητας. Δε δημιουργήθηκε ώστε να διευρύνει τους ορίζοντές μας αλλά για να μιλήσει στα αδύναμα ένστικτά μας. Για να γίνει μία ένοχη απόλαυση, για να trendάρει στα social media, για να προσφέρει υλικό στα τηλεοπτικά καφενεία. Κάποιοι δεν ασχολούνται καθόλου μαζί του, κάποιοι το βλέπουν ως διασκέδαση και κάποιοι το παίρνουν περισσότερο στα σοβαρά. Μία εξ αυτών που ανήκει στην 3η κατηγορία είναι η πρωταγωνίστρια μίας ιστορίας που διηγήθηκε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Τετάρτης.

«Θέλω να σας μεταφέρω μια προσωπική ιστορία. από μια κυρία, συγγενή μου, η οποία είναι γύρω στα 70 κάτι. Αυτή η κυρία πρόσφατα είχε ένα πρόβλημα πίεσης. Πήγε στο γιατρό και προσπάθησαν μέσω της συζήτησης να καταλάβουν τι συμβαίνει γιατί στις εξετάσεις όλα ήταν φυσιολογικά. Η ιστορία, η οποία ακολούθησε, είναι πραγματική. Δεν σας τι λέω ούτε για τρολ, ούτε για τίποτα. Η κυρία αυτή είναι 78 χρονών, συγκεκριμένα. Της λέει «ποιες είναι οι συνήθειες σου; Τι σου αλλάζει λίγο την ψυχολογία και σε στεναχωρεί;». H απάντηση της είχε να κάνει με εσάς».

Survivor All Star: Αυτά είναι τα καυτά μηνύματα στο κινητό της Ασημίνας από τον Χρήστο Δάντη

«Η απάντηση της ήταν ότι «κάθε βράδυ στεναχωριέμαι που αυτά τα παιδιά της μπλε ομάδας δεν τρώνε εδώ και τόσο καιρό. Ο γιατρός της είπε, «σου προτείνω να μην παρακολουθείς το Survivor, τόσο απλά», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιανός με όλους τους παίκτες της μπλε ομάδας να ξεσπούν σε κλάματα. Τον λόγο πήρε ο Ηλίας Μπόγδανος για να σχολιάσει: «Εγώ είμαι ευαίσθητος με την επικοινωνία, πόσο μάλλον με αυτή την ιστορία που μας είπες. Κρατιόμουν γιατί προσπαθώ να μην λυγίζω ακόμα αλλά δεν γίνεται. Κάνεις εικόνες και σκέφτομαι ότι είμαι μια εβδομάδα πιο μακριά από μια φωτογραφία ή ένα γράμμα. Δεν μπορώ να το ελέγξω με τίποτα αυτό και έχω πρόβλημα τεράστιο με την επικοινωνία».

 

 

«Παιδιά, ένα μεγάλο συγγνώμη εκ μέρους μου. Μπορεί να σας στεναχώρησα αλλά θεωρώ ότι ίσως και να χτύπησα ένα καμπανάκι στην μπλε ομάδα», ολοκλήρωσε ο παρουσιαστής του Survivor All Star, Γιώργος Λιανός. Η τοποθέτησή του ήρθε μετά τη νέα ήττα της ομάδας των «Μπλε» με σκορ 10-2.

Ανεξαρτήτως αν κάποιος πιστεύει ή όχι την ιστορία, κανείς δεν μπορεί να αμφιβάλλει πως υπάρχει κόσμος εκεί έξω που ταυτίζεται με την ιστορία. Η συγγενής του Γιώργου Λιανού κυκλοφορεί ανάμεσά μας. Θα τη συναντήσεις στη σειρά του supermarket, θα σηκωθείς από τη θέση σου στο Μετρό για να καθίσει εκείνη και το βράδυ θα στηθεί μπροστά στην τηλεόραση ώστε να διασκεδάσει με την εύκολη λύση. Με τους «ήρωες» του Survivor που τα θεωρεί δικά της παιδιά και εγγόνια. Στεναχωριέται με την πείνα τους γιατί ίσως να έχει έρθει στην ίδια θέση. Βιώνει την απελπισία της διότι έχει εικόνες και αναμνήσεις από τη δική της απελπισία. Θα ήθελε να βρίσκεται εκεί ώστε να τους αγκαλιάσει, να τους παρηγορήσει και να τους φτιάξει κάτι να φάνε.

Το Survivor All Star δεν είναι το τηλεοπτικό προϊόν που χρειαζόμαστε. Αλλά οι άνθρωποι που το παρακολουθούν δεν είναι μόνο οι κλαρινοκάγκουρες του Instagram.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved