Associated Press DCU: O James Gunn έχει μεγάλο όραμα για το υπερηρωικό σύμπαν της DC

Τέτοιο πλάνο ούτε ο Μαλεζάνι στον Παναθηναϊκό. Πέντε σειρές, πέντε ταινίες και μια αποκάλυψη για το The Flash.

H DC Comics βιώνει σήμερα μία από τις πιο μεγάλες της ανακατατάξεις και αλλαγές στην ιστορία της. Το νέο boss, ο νέος CEO της γνωστής εταιρίας που μας έχει χαρίσει τόσα και τόσα επικά κόμικς και ταινίες, ο διαβόητος James Gunn, υπόσχεται πράγματα και θαύματα. James σε ακούμε και δεν μπορούμε να κρύψουμε τη χαρά μας για τις αποκαλύψεις σου. Πάμε να δούμε όμως τι ακριβώς δα δούμε πολύ σύντομα από τα αρχηγεία της DC.

Αγοράστε στα παιδιά σας περισσότερα comics, τους κάνουν καλό

Το DC Universe είναι ένα νέο σχέδιο του James Gunn και του Peter Safran όπου μέσα του μπορεί κανείς να βρει πράγματα και θαύματα. Οι δύο αυτοί τύποι ετοιμάζουν ένα γιγαντιαίο reset στον κόσμο της DC κι αυτό εμάς από τη μία μας αρέσει γιατί θα δούμε κάτι νέο, από την άλλη όμως λίγο μας τρομάζει μιας και δεν θέλουμε να πάθουμε κανένα εγκεφαλικό με κάποια «πατάτα» που ίσως δούμε.

 

 
 

Πώς όμως εμείς μάθαμε για όλα αυτά; Εντάξει, δόξα το Θεώ έχουμε ίντερνετ και σερφάρουμε. Κατά τη διάρκεια μίας συνέντευξης Τύπου, οι δυο τους μίλησαν για όλα αυτά που ετοιμάζουν και για το πως θα γίνει αυτή η περιβόητη «επανεκκίνηση» της εταιρίας και του κόσμου της.

 

 
 

Οι 5 ταινίες που δεν ήξερες ότι προέρχονται από comics

Το νέο DCU θα χωρίζεται σε δύο μεγάλα κεφάλαια, το Chapter 1 θα τιτλοφορείται σαν “Gods and Monsters” και θα αποτελείται από 5 νέες ταινίες και 5 νέες σειρές. Δεν το λες και λίγο όλο αυτό. Όλα αυτά τα νέα «καλούδια» θα επικεντρώνονται σε διάφορους ήρωες όπως είναι ο Superman, o Batman και ο Joker.

Εκτός όμως από αυτά τα νέα project θα δούμε φυσικά και κάποια άλλα τα οποία ήταν ήδη σε παραγωγή πριν αναλάβουν οι Gunn και Safran. Αυτά είναι τα: Shazam! Fury of the Gods, The Flash, Blue Beetle και Aquaman and the Lost Kingdom. Ωστόσο, μάθαμε πως το The Flash θα είναι η ταινία που θα κάνει ‘reset’ όλο το timeline.

Για να δούμε όμως λίγο αναλυτικά τι πρόκειται να έρθει από το DCU:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved