Ούτε ο Μπο δεν θα συμφωνούσε με τις απειλές ασχέτων κατά της Καρολίνας

Είναι τόσο χαμηλό το επίπεδο πολλών ανθρώπων. Ακούς εκεί «απειλητικά μηνύματα στην Καρολίνα εξαιτίας της απιστίας της από άκυρους».

Ποιος ασχολείται με το αν η Καρολίνα απάτησε τον Μπο με τον Μάριο; Πριν βιαστείς ν’ απαντήσεις, τότε καλό θα ήταν να ρίξεις μία ματιά στο παρακάτω video.

Σε αυτά τα 58 δευτερόλεπτα η πρώην παίκτρια του Survivor All Star αποκαλύπτει πως αρκετός κόσμος της στέλνει απειλητικά μηνύματα επειδή πρόδωσε τον Μπο. «Σχολιάστηκε πολύ, πιο πολύ απ΄ότι έπρεπε αυτό που έγινε στο παιχνίδι. Δεν το περίμενα καθόλου, δεν είχα ιδέα. Έπεσα από τα σύννεφα. Δέχτηκα μηνύματα. Αυτό έχει γραφτεί στην ιστορία καλό είναι να μείνει όπως έχει, υπάρχει για κάποιο λόγο», ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Πρωινό Μας».

 

 

Πάντα αναρωτιόμουν το ποιοι είναι εκείνοι που παίρνουν τη ζωή των άλλων τόσο στα σοβαρά. Γιατί ν’ ασχοληθείς με κάποιον που δεν τον έχεις γνωρίσει ποτέ, που απλώς σου γίνεται οικείος μέσα από την τηλεοπτική οθόνη και να φτάσεις στο σημείο να τον απειλήσεις; Να εκνευριστείς, να στεναχωρηθείς, να οδηγηθείς ώστε να μπεις στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram και να τον απειλήσεις για κάτι που δεν επηρεάζει τη ζωή σου. Όχι δε στέλνουν κατάρες σε κάποιον πολιτικό που έβαλε φαρδιά πλατιά την υπογραφή στην φτωχοποίησή του και υποθήκευσε το μέλλον του. Οι κατάρες πέφτουν βροχή επειδή η Καρολίνα φασώθηκε με τον Μάριο σε μία καλύβα στον Άγιο Δομίνικο και πρόδωσε την εμπιστοσύνη του Μπο.

 

 

Μήπως χάσαμε το όριο;

Προσοχή στο κενό μεταξύ χιούμορ και τοξικότητας. Το να σχολιάσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα τηλεοπτικό προϊόν είναι θεμιτό. Σαν την καζούρα που γίνεται στον αθλητισμό. Ωστόσο όταν ξεπερνάς τα όρια, χάνεις τον εαυτό σου, προσβάλλεις αλλά και απειλείς ευθέως έναν άνθρωπο επειδή έκανε κάτι που ενοχλεί τη δική σου ηθική και αισθητική, τότε κάνεις ένα τεράστιο βήμα ώστε να χάσεις την προσωπική σου ταυτότητα. Εκτός από το γεγονός πως είναι εγκληματικό, είναι αρρωστημένο. Η Καρολίνα έχει την ελευθερία να επιλέξει τον σύντροφό της, το τι θα κάνει στο κρεβάτι ή την καλύβα, χωρίς να χρειάζεται να λογοδοτήσει. Η συμπεριφορά του απατημένου Μπο ήταν ένα δίδαγμα ηθικής και παράδειγμα προς μίμηση. Αφού δεν ξεπέρασε εκείνος τα όρια, τότε δεν έχεις δεν κανέναν απολύτως λόγο να το πράξεις εσύ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved