Survivor All Star: Ο Ηλίας Γκότσης προσπάθησε να σβήσει φωτιά στην καλύβα πετώντας... ξύλα

Εναλλακτικές λύσεις να ρίξει κάρβουνα, οινόπνευμα και λουκάνικα – μπριζόλες.

Αν υπάρχει ένα επάγγελμα που δε θα μπορούσε να ακολουθήσει ποτέ ο Ηλίας Γκότσης είναι εκείνο του πυροσβέστη. Βασικά είναι ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελες να έχεις στο πλευρό σου σε περίπτωση πυρκαγιάς. Αν θεωρείς πως υπερβάλλουμε (που το συνηθίζουμε είναι η αλήθεια), τότε μπες στη θέση των «Μαχητών» στο Survivor All Star. Στο trailer του αποψινού επεισοδίου για έναν αδιευκρίνιστο λόγο, ξεσπάει φωτιά στην καλύβα των «μπλε». Ο superήρωας Ηλίας Γκότσης έχει δύο επιλογές μπροστά του:

 

 

Ζόρικο δίλημμα, αλλά οι πραγματικά σκληροί γεννήθηκαν γι’ αυτές τις αποφάσεις. Ο Λιάκος το παίρνει πάνω του, εμπιστεύεται ένστικτό του, ίσως να θυμήθηκε πως κάποτε είχε διαβάσει στο «Η Φωτιά μου κι Εγώ» ότι η πυρκαγιά σβήνει με ξύλα και αναζωπυρώνεται με νερό και κάνει την κίνηση. Πετάει ξύλα στη φωτιά για να τη... σβήσει. Οκ, όλοι έχουμε μπερδευτεί στη ζωή μας. Ένα μυαλό έχουμε.

Πάμε και στο VAR για να το επιβεβαιώσουμε.

 

 

Την ίδια ώρα η αντίδραση του Ηλία Μπόγδανου θυμίζει την «Κραυγή» του Μουνκ. Ο Νορβηγός εξπρεσιονιστής καλλιτέχνης Έντβαρτ Μουνκ είχε ζωγραφίσει από το 1893 για όλα όσα θα γίνουμε μάρτυρες το 2023 στον Άγιο Δομίνικο. Το reality μιμείται την τέχνη. «Καίνε καλύβες, χτίζει μεζονέτες (ο Ατζούν), θα κάνει τους Βασάλους μαριονέτες».

Είναι το All Star το πιο αποτυχημένο Survivor που έχουμε δει ποτέ;

Αφήνοντας στην άκρη τον Ηλία Γκότση, που αν τον αφήσεις μόνο του στον Άγιο Δομίνικο, στο τέλος θα το βρεις πιο ξερό και από τις Κυκλάδες, το trailer φέρνει κι άλλη βόμβα που κάνει έξαλλη την κοινότητα. Κάποιος βρέθηκε με κινητό στο δάσος. Ο Τάκης Καραγκούνιας πιέζει να μάθει το όνομα, ο Νίκος Μπάρτζης επικαλείται το όνομα της Ασημίνας Χατζηανδρέου, η Μαριαλένα αποχωρεί ειρωνικά και το Survivor All Star γίνεται επιτέλους μια μικρογραφία της πολιτικής σκηνής της χώρας. Κάποιος παρανόμησε κόντρα στους κανόνες, κάποιοι τον κατηγορούν, κάποιοι αποχωρούν και εμείς τους παρακολουθούμε σε αυτό το πανηγυράκι που τους γεμίσει τον τραπεζικό λογαριασμό με χιλιάδες ευρώ κάθε εβδομάδα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved