Instagram Ο Πικέ παράτησε την Σακίρα για την Κλάρα Κία. Και μπράβο του

«Πώς γίνεται να παρατήσεις τη Σακίρα για άλλη γυναίκα;». Η απάντηση είναι: «Εύκολα. Hold my beer και κοίτα πώς θα το κάνω».

Λένε πως ο αριθμός των γυναικών που σημαδεύουν τη ζωή ενός άντρα είναι «3». Η πρώτη είναι ο μεγάλος σου έρωτας που σου προσφέρει ένα μεγάλο μάθημα ζωής: Την απογοήτευση. Εκείνη την καψούρα που σε σημαδεύει και όποτε κι αν τη συναντήσεις, νιώθεις έναν κόμπο στο στομάχι. Η δεύτερη γυναίκα είναι η πιο ώριμη επιλογή σου. Εκείνη που δημιουργείς μαζί της οικογένεια και γίνεται η μητέρα των παιδιών σου. Ιερός ρόλος. Και τέλος η τρίτη είναι εκείνη που έρχεται στη ζωή σου και τα αλλάζει όλα. Περνάς υπέροχα μαζί της, σε ανανεώνει και σε βρίσκει στην καλύτερη φάση της ζωής σου.

Ο Πικέ βιάστηκε να τα κάνει όλα. Πέρασε το μεγάλο έρωτα και την απογοήτευση, παντρεύτηκε τη Σακίρα και δημιούργησε μαζί της μία πανέμορφη οικογένεια, έγινε πατέρας και τώρα χώρισε μαζί της για να βρίσκεται στο πλευρό της Κλάρα Κία. Τη γυναίκα που έχει βρεθεί στο επίκεντρο του gossip ρεπορτάζ για τη σχέση της με τον παλαίμαχο star της Μπαρτσελόνα. Η Σακίρα δεν το πήρε και πολύ καλά όλο αυτό. Έβγαλε τραγούδι που δικάζει τον Ζεράρ και αρκετές γυναίκες ταυτίστηκαν μαζί της. Μάλιστα εκείνη τη στιγμή γεννήθηκε και ένα ερώτημα: «Πώς γίνεται να παρατήσεις τη Σακίρα για άλλη γυναίκα;». Η απάντηση είναι: «Εύκολα. Hold my beer και κοίτα πώς θα το κάνω».

Ο Ζεράρ Πικέ, όπως και κάθε άνδρας και κάθε γυναίκα, έχει το αναφαίρετο δικαίωμα της επιλογής. Την ελευθερία να επιλέξει με ποιον άνθρωπο θα πορευτεί στη ζωή του. Ο Ζεράρ Πικέ γνωρίζει καλύτερα τους λόγους που επέλεξε να φύγει από την αγκαλιά της Κολομβιανής pop star και να βρει τη θαλπωρή σ’ εκείνη της Κλάρα Κία. Ο Καταλανός πρώην ποδοσφαιριστής μπορεί να βαρέθηκε την παρέα της Σακίρα. Μπορεί οι τσακωμοί να ήταν τόσο μεγάλοι που να μην άντεξε άλλο η σχέση. Ενδεχομένως να βαρέθηκε την ερωτική ζωή του με την πρώην σύζυγό του. Ίσως να περνάει καλύτερα με την Κλάρα Κία και μπράβο του. Ας του επιτρέψουμε να γνωρίζει καλύτερα το τι είναι αυτό που θέλει από τη ζωή του και να μην κρίνουμε όντας πολλά χιλιόμετρα μακριά από τη ζωή του.

Η νύχτα που ο Ζεράρ Πικέ έβαλε σε club της Μαδρίτης τον ύμνο της Μπάρτσα

Η Κλάρα είναι μία πανέμορφη κοπέλα. Ωστόσο ακόμη κι αν δεν είχε αυτά τα εντυπωσιακά χαρακτηριστικά, δεν πρέπει να μπει σε σύγκριση με τη Σακίρα. Όλοι έχουμε γοητευτεί από μία παρουσία ακόμη κι αν τα εξωτερικά χαρακτηριστικά δεν ήταν και τα πιο εντυπωσιακά. Ο Πικέ επέλεξε να είναι μαζί της. Οπότε η κουβέντα τελειώνει εδώ και εμείς συνεχίζουμε τη μίζερη ζωή μας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved