Μάγειρας που δούλεψε σε αργία και δεν πληρώθηκε, αμόλησε κατσαρίδες για να τους εκδικηθεί

Δεν φορούν όλοι οι ήρωες κάπα, άλλα όπως κι αυτοί με τις κάπες είχε προβλήματα με τις αρχές.

Ο Tom Williams ήταν ένας χαρούμενος μάγειρας στην pub Royal William IV στο Lincoln, μέχρι που τον έχωσαν να δουλέψει σε μία αργία χωρίς να τον πληρώσουν με το ανάλογο μεροκάματο. Κάπου εκεί τα πήρε στο κρανίο και πήρε την απόφαση να τους εκδικηθεί πριν παραιτηθεί θεαματικά. Δυστυχώς γι’αυτόν οι κάμερες ασφαλείας του μαγαζιού κατέγραψαν την εκδίκησή του που είχε σαν άμεση συνέπεια την κινητοποίηση της αστυνομίας.

 

 

Αυτό που έκανε ήταν να πάρει 20 κατσαρίδες και να τις αμολήσει στην κουζίνα της pub και να σκορπίσουν τον δικό τους πανικό όπως μόνο αυτά τα συμπαθή εξάποδα μπορούν να κάνουν με το έμφυτο ταλέντο τους. Τώρα επειδή κάποιος εύλογα θα αναρωτηθεί, πώς διάολο μαζεύει κάποιος 20 κατσαρίδες, όσο μερακλής κι αν είναι με την εκδίκησή του, την απάντηση έδωσε η αστυνομία όταν οι κατσαρίδες μπήκαν στα ευρήματα της δικογραφίας. Δεν πρόκειται για τις τυπικές κατσαρίδες που βρίσκουμε έντρομοι στο μπάνιο, αλλά για μη ενδημικές στην Ευρώπη τις οποίες μπορεί οποιοσδήποτε να αγοράσει από pet shops σαν τροφή για φίδια, ταραντούλες και άλλα χαριτωμένα ζωάκια.  

Όλοι έχουμε μια φρικιαστική ιστορία με κατσαρίδες

Η pub όπως ήταν φυσικό αναγκάστηκε να κλείσει και να χάσει περίπου 22.000 λίρες σε τζίρο, ενώ ούτε και οι πρώην συνάδελφοι του Tom ήταν και πολύ χαρούμενοι με την όλη φάση γιατί αυτοί τελικά ανέλαβαν το καθάρισμα της pub και την εξόντωση των κατσαρίδων. Η καταδίκη του κατσαριδοφόρου εκδικητή ήταν αναπόφευκτη από τη στιγμή που δεν εμφανίστηκε καν στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την ευφάνταστη εκδίκησή του. 

 

 

Καταδικάστηκε σε 17 μήνες φυλάκιση με αναστολή για διάρρηξη, υλικές ζημιές στην pub και άρνηση να παραδοθεί στις αρχές. Η ποινή ήταν κάπως τσιμπημένη γιατί οι δικαστές ανακάλυψαν ότι ο Tom ήταν μπουμπούκι και με άλλες καταδίκες όπως επίθεση, οπλοκατοχή, μέθη και απείθεια και από τη στιγμή που είναι 25 χρονών και πατέρας ενός παιδιού οι δικαστές του συνέστησαν να ενηλικιωθεί επιτέλους. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved