Το «Έτερος Εγώ» έχει επιτέλους τρέιλερ και ετοιμαζόμαστε για «Νέμεσις»

Έχουμε ραντεβού στις 13 Φεβρουαρίου με τον θαυμαστό κόσμο του Σωτήρη Τσαφούλια.

Μέσα στο Φλεβάρη θα δούμε επιτέλους την νέα σεζόν του Έτερος Εγώ: Νέμεσις που θα προβληθεί για άλλη μία φορά από την Cosmote TV. Αυτή θα είναι και η τελευταία σεζόν της σειράς που όλοι έχουμε αγαπήσει και που μας έχει δώσει άπειρες στιγμές μυστηρίου και αγωνίας. Ο καθηγητής Λαΐνης, τον οποίο υποδύεται ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, έρχεται να μας ξεναγήσει σε έναν σκοτεινό κόσμο εγκλήματος. Στην σκηνοθεσία και στην παραγωγή είναι και πάλι ο Σωτήρης Τσαφούλιας με την βοήθεια της Κατερίνα Φιλιώτου. Τι γίνεται όμως στη νέα σεζόν; Εδώ μπορούμε να δούμε πως ο καθηγητής Λαΐνης είναι σε πολύ κακή κατάσταση μετά από τον θάνατο της αγαπημένης του Τόνιας. Βρίσκεται κλεισμένος στο σπίτι και δεν βγαίνει ποτέ, περνάει το πένθος του μέσα στην κατάθλιψη.

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: «Ο έρωτας είναι μία εξέλιξη από τη στασιμότητα»

Μία μυστήρια έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών τον φέρνει και πάλι στην δράση μιας και η αστυνομία θα ζητήσει τη βοήθεια του. Κάπου εδώ όμως μπλέκεται το παρελθόν και φέρνει τα πάνω κάτω στην έρευνα του καθηγητή. Στον ορίζοντα φαίνεται πως η μοίρα επιφυλάσσει ένα σκληρό και δύσκολο μέλλον για όλους. Η Νέμεσις δεν αργεί να έρθει κι αυτό μόνο ο καθηγητής μπορεί να το εμποδίσει.

 

 
 

Φυσικά το cast της σειράς είναι και πάλι πολύ δυνατό και βλέπουμε πολλούς από τους αγαπημένους μας ήρωες στην οθόνη.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης (καθηγητής Λαΐνης), o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved