Στο μπαλκόνι του ξενοδοχείου στη Συγγρού τα γυρίσματα του «Doctor Strange 3»

Η προσομοίωση του Multiverse απαιτεί πολλές μέρες γυρισμάτων για αυτό και τα παιδιά δεν επαναφέραν το μπαλκόνι στη θέση του.

Δεν είναι εικόνα διάλυσης ή μη συντήρησης, απλώς ένας παπαράτσι πέρασε από τα σκηνικά του Doctor Strange 3 στη Συγγρού και ανέβασε την εικόνα με το κυρτό μπαλκόνι για το οποίο μιλάει όλη η Ελλάδα ακόμα και σήμερα. Μάλιστα, πρόκειται για σημείο γυρισμάτων, εκεί όπου ο αγαπημένος μας γιατρός της Marvel, Steven Strange θα εμφανίσει το Multiverse και έναν κόσμο που όλα λυγίζουν και γέρνουν προς την πλευρά της μάχης. 

Κάπως έτσι γυρίζονται σκηνές όπως η παρακάτω αν έχεις μειωμένο μπάτζετ:

 

 

Ο ίδιος παπαράτσι γύρισε και σήμερα στο ίδιο μέρος γυρισμάτων και συνειδητοποίησε ότι το μπαλκόνι είναι ακόμα σε κλίση καθώς δεν μπόρεσε να ολοκληρωθεί η επίμαχη σκηνή που θα φέρει την επανάσταση στις ταινίες της Marvel.

Και αύριο να περάσει κανείς, πάλι έτσι θα το βρει το μπαλκόνι, ενδεχομένως να δει και το από πάνω να κρέμεται (όπως μπορείτε να δείτε στη φωτογραφία είναι όλα μελετημένα από τις παραγωγές ταινιών και τους κασκαντέρ να πέσει καθώς είναι στερεωμένο με ταινία και δύο γωνίες, τι νομίζατε δεν θα είχε γίνει κανονική μελέτη;) καθώς ο χώρος έχει ζητηθεί από τον Κρίστοφερ Νόλαν για το σίκουελ του Inception.

Τι νομίζατε; Ότι η καταιγίδα ή οι ισχυροί άνεμοι το έκαναν να υποχωρήσει; 

Πάντως η καταιγίδα στην Ελλάδα δημιουργεί μοναδικό θέαμα στους δρόμους. Δείτε για να τα καταλάβετε τι εννοούμε.

 

 

Κακό το χιούμορ το γνωρίζουμε, αλλά τι άλλο να σχολιάσεις για αυτό το χάλι που θέτει σε κίνδυνο όσους κατοικούν ή περνούν από κάτω; Ας ελπίσουμε μετά τα «γυρίσματα» να αρχίσουν τα έργα ανοικοδόμησης ή γκρεμίσματος. Τουλάχιστον να μην κινδυνεύει κόσμος.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved