Survivor All Star: Μακάρι όλοι οι άντρες να αντιδρούσαν σαν τον Μπο

Στείλτε τώρα τον Μπο στο Survivor All Star να βρουν τον «μάστορά» τους Καρολίνα και Πρίαμος.

Σε κανέναν δεν αρέσει η απιστία και η προδοσία, πόσο δε μάλλον όταν σε παρακολουθεί όλη η Ελλάδα και είσαι εκτεθειμένος. Αυτή την κατάσταση βιώνει λίγο πολύ ο Μπο, γνωστός από το Survivor του 2017, ο οποίος θεωρητικά βρισκόταν μέχρι και λίγες ώρες πριν σε σχέση με την παίκτρια του Survivor All Star, Καρολίνα-Ζακλίν Καλύβα αλλά είδε να έρχονται τα πάνω κάτω.

Η αιτία ήταν το τρέιλερ του Σαββατιάτικου επεισοδίου όπου ο Μάριος-Πρίαμος βρέθηκε σε τρυφερές στιγμές με τη σχέση του Μπο.

 

 

Τον αδικείς; Σίγουρα όχι

Στη συνέντευξη που έδωσε ο τραγουδιστής στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου «Γεια σου» ενδεχομένως θα περίμεναν όλοι να βγουν από το στόμα του τα χειρότερα. Εδώ που τα λέμε δεν είναι λίγο να βλέπεις ότι το κορίτσι σου πλαγιάζει τρυφερά με έναν φίλο σου, ο οποίος μάλιστα σου έχει δώσει υπόσχεση ότι «θα την προσέχει όσο είναι στο παιχνίδι», όπως δήλωσε ο Μπο.

Διπλό το κακό, ο Μπο όμως αντί να αρχίσει κατινιές και βωμολοχίες απλώς είπε το πιο επώδυνο αλλά συνάμα φυσιολογικό πράγμα σε ανάλογες περιπτώσεις:

«Ήταν κάτι άσχημο, κάτι που σε στενοχωρεί». Απλό, απέριττο, πάνω από όλα όμως ειλικρινές. Καμία περιστροφή, καμία φράση μαγκιάς τύπου «δεν με απασχολεί, βγαίνω ήδη με δύο» ή οτιδήποτε άλλο για να το παίξει όπως η Σακίρα κόντρα στον Πικέ.

Ο Μπο είδε μέσα σε μια σκηνή του τρέιλερ τη σχέση του να καταστρέφεται, μια κατάσταση που θα έπρεπε κανονικά να απασχολεί μονάχα τον ίδιο και την Καρολίνα και, όπως θα αισθανόταν κάθε άντρας, θα μπορούσε να νιώθει μειονεκτικά γνωρίζοντας ότι έχει γίνει viral στην ελληνική τηλεόραση.

 

 

 

Η δήλωσή του ωστόσο είναι που τον κάνει να ξεχωρίζει στα μάτια μας, μέσα σε έναν κόσμο κατινιάς και μισολόγων που έχουν σκοπό την ίντριγκα και την τηλεθέαση. Ίσως κάθε άντρας εκεί έξω να μην χάνει να παραδειγματιστεί από τη στάση του Μπο, που θα μπορούσε να σύρει και για την (πρώην του πλέον) Καρολίνα όπως και τον Πρίαμο τα χειρότερα, εκείνος όμως επέλεξε τη γλώσσα της ειλικρίνειας και του βγάζουμε πραγματικά το καπέλο. Γιατί πλέον ό,τι και να του πει κανείς δεν έχει χάσει το δίκιο του. Είναι από πάνω.

Ότι δηλαδή δεν έκανε αυτή τη στιγμή η Σακίρα και ο Πικέ το απολαμβάνει.

 

Μετά από αυτό γίνεται να μην θέλουμε να μπει στο Survivor-All Star για να αντιμετωπίσει τους εχθρούς κατάματα; Ο ίδιος δήλωσε πως θα το σκεφτόταν σοβαρά και εμείς ξέρουμε ήδη ποιον θα στηρίξουμε εφόσον το αποφασίσει.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved