Andrew Tate: Καμία ανοχή σε ένα τύπο που περηφανεύεται ότι χτυπάει γυναίκες

Υπάρχουν κι άλλοι σκληροί εκεί έξω, που κάτι τύπους σαν τον Andrew Tate τον έχουν για δεκατιανό.

Το πρόβλημα δεν είναι μόνο πως ο Andrew Tate είναι αμόρφωτος και επικίνδυνος. Γιατί ναι, όσο και αν ψάξεις να βρεις κατάλληλες λέξεις για να προσπαθήσεις να επεξηγήσεις όλη αυτή τη macho συμπεριφορά που δείχνει εκεί έξω, ο Andrew Tate είναι στο τέλος της ημέρας άλλος ένας ημιμαθής τύπος, που πιστεύει ότι με το να το παίζει Tony Montana μπορεί να κάνει τον κόσμο να ταυτιστεί μαζί του.

Αν τον έβλεπαν αυτοί οι τύποι να φέρεται έτσι στις κόρες τους θα τον είχαν κάνει τόπι.

Μπορεί από τα δέκα που βγαίνει και λέει στις εκπομπές και στα social media να έχεις συμφωνήσει, αλλά αυτό δεν τον κάνει ούτε γκουρού, ούτε καλό άνθρωπο. Για να επιστρέψουμε όμως στην αρχική θέση, το πρόβλημα του Andrew Tate είναι ότι προκαλεί τον θαυμασμό της πιτσιρικαρίας που δυστυχώς δεν βλέπει πίσω από την περσόνα του δήθεν σκληρού. Ο Tate, για το στόρι, συνελήφθη στη Ρουμανία μαζί με τον αδερφό του λίγες μέρες πριν την Πρωτοχρονιά, έχοντας παραδεχτεί δημόσια ότι η εταιρεία που έχει στήσει με τον αδερφό του είναι απάτη και έχει ως στόχο να κλέψει τους ανυποψίαστους φανς του.

 

 

Πέρα όμως από όλα αυτά, είναι ένας τύπος που χωρίς κανένα ίχνος ντροπής και σίγουρα παιδείας, είχε δηλώσει σε επεισόδιο του Pomp Podcast πως κατηγορήθηκε στο παρελθόν για σωματική βλάβη αλλά τελικά «κατάφερε να την γλιτώσει». Πολλά μπορούν να επεξηγηθούν ως σωματικές βλάβες, αλλά στην προκειμένη περίπτωση ο Tate είχε σπάσει το σαγόνι μίας γυναίκας. Να πούμε επίσης πως την ημέρα που συνελήφθη στη Ρουμανία με τον αδερφό του, η αστυνομία βρήκε στο σπίτι τους όπλα, μαχαίρια, σιδερογροθιές και σπαστά γκλομπ. Αν τα παραπάνω δεν σε κάνουν να καταλαβαίνεις πως ο Tate είναι επικίνδυνος τότε, λυπάμαι, αλλά μάλλον έχεις και εσύ πρόβλημα.

Αν είχες αυτόν απέναντί σου θα τολμούσες να απλώσεις χέρι σε γυναίκα;

Ο συγκεκριμένος βέβαια προσπαθεί τόσο πολύ να επιβάλλει αυτή την εικόνα του σκληρού που δεν δέχεται κουβέντα, που ξεχνάει ένα βασικό κανόνα: ότι πάντα υπάρχει κάποιος πιο σκληρός από σένα. Για την ακρίβεια υπάρχουν τύποι που είναι πραγματικές απειλές εκεί έξω και γελάνε με κάτι δήθεν σαν τον Andrew Tate που δείχνει το μέγεθος της απειλής του σπάζοντας σαγόνια γυναικών. Ο Anderson Silva είναι για παράδειγμα ένας από αυτούς, πρώην πρωταθλητής του ΜΜΑ, που έσπασε στο ξύλο τον γείτονά του όταν έμαθε ότι χτυπούσε την γυναίκα του και το παιδί του. Άνθρωποι σαν τον Andrew Tate δεν είναι ινδάλματα και δεν θα έπρεπε να γίνονται. Είναι απλώς κομπλεξικοί τύποι που βρήκαν την ευκαιρία να αναδυθούν με την βοήθεια των social media με ένα και μοναδικό στόχο. Να γίνουν διάσημοι και να βγάλουν χρήματα.

 

 

Κάτι τέτοιους όχι μόνο δεν τους θεωρούμε αντρικά πρότυπα, αλλά θεωρούμε πως πρέπει να είναι πίσω από τα κάγκελα. Οι γυναίκες που τόσο λατρεύει να τους σπάει τα σαγόνια, θα μπορούσαν να είναι οι γυναίκες μας και οι κόρες μας.

Ας τα κάνει εκεί που τον παίρνει. Αν έχει τα κότσια βέβαια…



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved