ΙΝΤΙΜΕ Καταιγίδα: 5 «παρατράγουδα» που μόνο οι ελληνικοί δρόμοι μπορούν να γεννήσουν

Ήρθε καταιγίδα και οι Έλληνες έπαθαν (ξανά) βραχυκύκλωμα. Κυριολεκτικά όμως.

«Ελλάδα, η χώρα του καλού καιρού» λένε οι ξένοι, όσοι όμως μένουν μόνιμα στη χώρα μόλις δουν καταιγίδα και στάλες βροχής κάτι παθαίνουν. Βραχυκύκλωμα ολκής και γενικότερης συμπεριφοράς, απελπισία και πράγματα που δεν βγάζουν καμία απολύτως ηρεμία, κυρίως όμως λογική.

H βροχή στην Ελλάδα είχε πάντα δικούς της κανόνες.

 

Μην το πάμε μακριά, βιώνουμε την κρισάρα του κόσμου στο δρόμο όταν βρέχει, σε σημείο όμως που καμιά φορά απορούμε με όσα βλέπουμε.

Αν υποθέσουμε ότι η κίνηση στους δρόμους ή η γενικότερη παράλυση του οδικού συστήματος είναι κάτι φυσιολογικό περισσότερο και από μια μπαλιά ακριβείας – σαν ένα ποτήρι νερό – του Βασίλη Τσιάρτα στο Χαριστέα, είναι ορισμένες καταστάσεις και συμπεριφορές που γεννιούνται στους ελληνικούς δρόμους και πραγματικά μας κάνουν να απορούμε.

 

Αυτόν τον τύπο λατρεύουμε παραπάνω στη βροχή.

Για να σου κάνουμε μια εισαγωγή, σε αυτή την κατηγορία είναι ο τύπος/ισσα που περιμένει στη βροχή κρατώντας ομπρέλα και ας βρίσκεται κάτω από υπόστεγο ή εκείνος/η που ξέρει ότι θα αργήσει λόγω κίνησης αλλά λόγω καιρού αντί να φύγει νωρίτερα αποφασίζει να αποχωρήσει δέκα λεπτά πιο αργά από ότι συνήθως. Απορείς; Άμα δεν μπορείς να μπεις στην ψυχοσύνθεση των συγκεκριμένων περιπτώσεων, φαντάσου τι θα κάνεις με τους υπόλοιπους που ακολουθούν στο παρακάτω αλμπουμ:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved