associated press O Κριστιάνο Ρονάλντο δίνει 5.000€ μισθό για sushi chef και δεν πάει κανείς

Θα έλεγε κανείς πως ο Πορτογάλος σταρ έπαθε Κώστα Φραγκολιά.

Μπορεί να μην έχει στεγνώσει ακόμα το μελάνι της υπογραφής του στο χρυσό συμβόλαιο με την Αλ-Νασρ, αλλά κακά τα ψέματα, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται για την αποστρατεία του. Για αυτόν τον λόγο ο κάτοχος της Χρυσής Μπάλας ετοιμάζει μια φέτα επίγειου παράδεισου στην πορτογαλική ριβιέρα, στο Κασκάις, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Λισαβόνα.

 

 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πώς πρόκειται για μια τριώροφη έπαυλη 544 τετραγωνικών, μέσα σε ένα παραθαλάσσιο κτήμα 2.720 τετραγωνικών και εκεί μέσα θα βρει πολλές ευκολίες χολιγουντιανού επιπέδου, όπως πισίνες, μία εσωτερική και μία εξωτερική, γυμναστήριο, γήπεδο τέννις, γκαράζ για 20 αυτοκίνητα και γενικά η χαρά του ΕΝΦΙΑ είναι το νέο τσαρδί του Ρονάλντο, το οποίο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο και μπορείτε να το δείτε σε φωτογραφίες πιο κάτω γιατί από κοντά μάλλον δεν θα το δείτε ποτέ. Άρα αν οι μάστορες το πάνε με το πρόγραμμα και δεν κάνουν μεγάλα διαλείμματα για μπίρες, παίζει να μην κρατήσει πολύ η καριέρα στη Σαουδική Αραβία.

 

 

Μάλιστα μαζί με τη σύντροφό του έχει ξεκινήσει την επάνδρωση της έπαυλης με τον μπάτλερ να έχει βρει το πόστο του, αλλά με ένα μεγάλο αγκάθι να προκαλεί πονοκέφαλο στο ζευγάρι, αποδεικνύοντας ότι και οι πλούσιοι έχουν βάσανα. Δεν βρίσκουν κανέναν για να αναλάβει το πόστο του in house sushi chef. Η λατρεία του ζεύγους για το ιαπωνικό έδεσμα είναι πασίγνωστη, αλλά στην αγγελία για τη δουλειά που έχουν βάλει δεν έχουν λάβει ζεστό ενδιαφέρον, παρά τα 5κ που υπόσχονται και επειδή τα έχουν δεν νομίζουμε ότι φοβάται την πιστολιά ο κόσμος. 

Για όποιον αμφιβάλει για το αν θα πάρει τα λεφτά του, αρκεί να δει τι περιλαμβάνει το συμβόλαιο του Κριστιάνο στο παρακάτω άλμπουμ:

 

Ο Ρονάλντο και οι πλαστικές του επεμβάσεις

Το πρόβλημα μάλλον βρίσκεται στο ότι το ζεύγος έχει κάτι παράξενες απαιτήσεις από τον sushi chef του, τον θέλουν και λίγο παραδοσιακό Πορτογάλο εκτός από μύστη της ιαπωνικής κουζίνας. Παρά την εξάρτηση που έχει το ζεύγος από το σούσι, το αγαπημένο πιάτο του Ρονάλντο είναι το Bacalhau à Brás, ένα πορτογαλικό πιάτο με παστό μπακαλιάρο, κρεμμύδια, λεπτές τηγανητές πατάτες και αυγά. Ο sushi chef λοιπόν θα πρέπει να ξέρει να το φτιάχνει και αυτό μαζί διάφορα άλλα πορτογαλικά ψαροφαγικά πιάτα και κάπου εκεί κλωτσάνε μάλλον οι διάφοροι ψηλομύτες που βρίσκουν τη φτωχική παραδοσιακή πορτογαλική κουζίνα μια βλαχαδερή μπασκλασαρία που προσβάλλει τα skills τους. 

 

 

Χωρίς να θέλουμε να γίνουμε σαν τους μπαρμπάδες στα καφενεία, ή στα τηλεοπτικά πάνελ, που κράζουν τους νέους που δεν πάνε να γίνουν χαμηλόμισθοι σκλάβοι, θαρρούμε ότι κι αυτοί οι sushi chefs παραείναι μυγιάγκιχτοι και ψωνισμένοι και δεν θα τους πέσει η μύτη αν φτιάξουν κι ένα μπακαλιάρο σκορδαλιά ή ό,τι άλλο πεθυμήσει ο Ρονάλντο από αυτά που του έφτιαχνε η μανούλα του. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved