Instagram Η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν έπαθε Σακίρα και το διαδίκτυο την αποθεώνει

Ο χωρισμός της Ειρήνης Παπαδοπούλου με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη δεν -έπρεπε να- ενδιαφέρει κανέναν. Ωστόσο αυτά που έγραψε η τραγουδίστρια οφείλουμε να τα διαβάσουμε με προσοχή.

Δεν ξέρω αν τα έμαθες αλλά η Ειρήνη Παπαδοπούλου δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια και ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Τα παιδιά είτε δεν τα βρήκαν, είτε βαρέθηκαν, είτε έγινε κάτι άλλο που φυσικά δεν πρέπει να μας απασχολεί. Ζούμε σε μία κοινωνία που το επίπεδο ζωής έχει πιάσει πάτο. Για την πλειοψηφία των πολιτών τα χρήματα τελειώνουν από τις 20 του μήνα (στην καλύτερη περίπτωση) και το θέμα του χωρισμού δύο επωνύμων δεν βρίσκεται στην ατζέντα τους. Δεν υπάρχει διάθεση και χρόνος για φθηνό κουτσομπολιό. Σε αυτό το μήκος κύματος ήταν και η απάντηση που έδωσε η Ειρήνη Παπαδοπούλου αναφορικά με τη μεγάλη έκταση που έχει πάρει το ζήτημα. Ένα ζήτημα που έχει γιγαντωθεί στις πρωινές εκπομπές, με τα πάνελ να σχολιάζουν με πομπώδες ύφος τον χωρισμό.

 

 

«Έχω την ανάγκη να τοποθετηθώ για το ζήτημα που έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες που με λυπεί ιδιαίτερα. Η προσωπική μου ζωή είναι κάτι που αφορά εμένα και κανέναν άλλον, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρει την κοινωνία μας ενώ αντιμετωπίζουμε τόσο σοβαρά προβλήματα στις μέρες μας. Όσο για αυτούς που έχουν την ανάγκη να λένε όσα λένε είναι δικό τους πρόβλημα και δεν αφορά εμένα. Όσον αφορά τώρα τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα με αφορμή τον χωρισμό μου από τον κύριο Πασχαλάκη είναι ένα ζήτημα ιδιαίτερα λεπτό και είναι καλό να προσέχουμε τι λέμε σε δημόσιο λόγο. Καμιά ηλικιακή ομάδα, γυναίκα ή άνδρας είτε περνάει εμμηνόπαυση είτε ανδρόπαυση δεν έχει ημερομηνία λήξης στην προσωπική ευτυχία, κάθε ηλικία έχει την ομορφιά της και καλό είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας σε όποια ηλικία και να είμαστε. Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός», ανέφερε χαρακτηριστικά σε story που μοιράστηκε μέσω του προφίλ της στο Instagram.

sto

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου προς τιμήν της δεν έπαθε Σακίρα. Δεν άφησε καμία υπόνοια. Δεν επέλεξε τον δρόμο του «κατινάζ» ώστε να πικάρει τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη. Καμία αναφορά σε Casio και Twingo με προσβλητικό ύφος. Ανεξαρτήτως τον πως βιώνει τον χωρισμό, αποφάσισε να προστατεύσει την ιδιωτική της ζωή αλλά και τον άνθρωπο με τον οποίο μοιράστηκε προσωπικές στιγμές.

Ακόμη και το σχόλιο της αναφορικά με την ηλικιακή ομάδα, την εμμηνόπαυση και την ευτυχία που μπορείς να τη βρεις σε κάθε ηλικία είναι ένα δωρεάν μάθημα πολιτισμού και ηθικής που οφείλουμε να πάρουμε. Αν πρέπει να κρατήσουμε κάτι από την είδηση για τον χωρισμό της Ειρήνης και του Αλέξανδρου, είναι η στάση και η τοποθέτηση της κυρίας Παπαδοπούλου.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved