Οι Παγιδευμένοι επιστρέφουν και ανοίγουμε σαμπάνιες

Ο ΑΝΤ1 επιτέλους σφυράει την έναρξη του «δευτέρου ημιχρόνου» και έχουμε πάρει ήδη θέση στον καναπέ.

Ήταν πραγματικά μια πολύ δύσκολη μέρα του Νοεμβρίου. Ο χρόνος έτρεχε και το μυαλό προσπαθούσε να ισορροπήσει ανάμεσα στην αγωνία και την ξενέρα που γνωρίζαμε ότι θα ακολουθήσει. Αγωνία γιατί -όπως συνηθίζεται στη σειρά «Οι Παγιδευμένοι»- οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, ξενέρα διότι γνωρίζαμε ότι το που πέσουν τίτλοι τέλους θα έπρεπε να περιμένουμε πάνω από μήνα (2 σχεδόν) για να μάθουμε τη συνέχεια.

Παραλίγο να μιμηθούμε το κλάμα που έριξε ο Πέτρος Λαγούτης και γενικά οι πρωταγωνιστές της σειράς:

 

 

Και τελικά όχι μόνο δεν μας άφησαν να πέσουμε στα μαλακά, αλλά σεναριογράφοι και σκηνοθέτες του «Παγιδευμένοι» φρόντισαν να μας φερθούν όπως κάνουν και στις ψηφοφορίες ενός ριάλιτι παιχνιδιού. Λίγο πριν την αποχώρηση, εκεί που τα κοντινά καρέ έχουν πάρει φωτιά, η αγωνία χτυπάει κόκκινο και ο παρουσιαστής είναι έτοιμος να αποκαλύψει το όνομα που αποχωρεί, πέφτουν διαφημίσεις.

Κάπως έτσι έγινε και στο «Παδιγευμένοι» με τη μόνη διαφορά ότι στο φινάλε είδαμε αυτό και οι κατάρες μας για τη διακοπή λόγω Μουντιάλ ήταν κάτι παραπάνω από έκδηλες.

 

Αν δεν ήταν τόσο καλό το Μουντιάλ ακόμα θα βρίζαμε.

Θα βρούμε τη χαμένη μας όρεξη;

Ό,τι έγινε, έγινε και μετά από τοσες μέρες έφτασε η στιγμή της επιβράβευσής μας για την τόσο μεγάλη αναμονή. Μοιάζει πραγματικά περίεργο αλλά το ότι ένα ελληνικό σίριαλ κατάφερε εν έτει 2023 όπου το ίντερνετ είναι γεμάτο σειρές και εξαιρετικές ξένες παραγωγές, να μπει σφήνα στην καθημερινότητα, δίνοντάς μας ένα λόγο να περιμένουμε με ανυπομονησία τις μέρες που παίζεται είναι πραγματικά εξαιρετικό.

Η αλήθεια είναι βέβαια ότι για να επιστρέψουμε σε κατάσταση μόνιμης αγωνίας, πρέπει και η ελληνική παραγωγή να μας αποζημιώσει με κάτι το εξωπραγματικό καθώς μαζί με όσα θα ακολουθήσουν είναι βέβαιο ότι θα χρειαστούμε σαν μια ποδοσφαιρική ομάδα, μια περίοδο προετοιμασίας ώστε να μπούμε σε φουλ ρυθμούς. Από τη στιγμή ειδικά που περιμέναμε από τις 15/11/2022 (σχεδόν δύο μήνες δηλαδή) είναι βέβαιο ότι αρκετοί έχουν ξεχάσει πολλά facts και όσοι δεν άρχισαν να ξαναβλέπουν από την αρχή τα επεισόδια κάνοντας ένα μίνι recap ενδεχομένως να ξενερώσουν για τα κενά τους.

Θυμάσαι ότι έπαιζε στη σειρά οΥπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης; 

Έχουμε μείνει λοιπόν στη σκηνή που το ζεύγος Μαρκέτος-Ροδίτη θέλει να φιληθεί για πρώτη φορά τόσο πολύ, αλλά δεν μπορεί διότι ο κύριος εισαγγελέας γνωρίζει τη φρικτή αλήθεια που οδήγησε στη φυλακή τον πατέρα της αγαπημένης του. Θα το αποκαλύψει άραγε; Από το τρέιλερ καταλαβαίνουμε ότι το κάνει, αλλά δεν θα είναι το χειρότερο που θα συμβεί.

 

 

Α ρε κύριε Εισαγγελέα που είσαι τσακωμένος με το ψέμα και είσαι μπλεγμένος ανάμεσα σε ψεύτες. Πού να ήξερες κιόλας ότι ο αδερφός σου, Θοδωρής είναι αυτός που τον σκότωσε τον πατέρα Ροδίτη (χωρίς να φταίει, να τα λέμε όλα) ενώ ταυτόχρονα αποδεικνύεται ότι το μεγάλο κεφάλι και αφεντικό της σπείρας που είναι μπλεγμένος ο μικρός Μαρκέτος είναι στην πραγματικότητα ο παππούς σου, Γεράσιμος.

Έχουμε πολλά μέτωπα ανοιχτά και απόψε ξεκινάμε να τα «μπαλώνουμε». Άντε γιατί πολύ περιμέναμε.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved