associated press Προσβολές Β' Τοπικού για τον Μέσι από μερακλήδες παράγοντες της Μπάρτσα

Αρουραίος του υπονόμου και ορμονικός νάνος είναι μερικές από τις πιο ευφάνταστες φράσεις που χρησιμοποιούσαν οι παράγοντες της καταλανικής ομάδας για το κάποτε αγαπημένο τους παιδί.

Την αποκάλυψη έκανε το El Periodico και περιλαμβάνει αποσπάσματα από ένα group chat στο WhatsApp όπου πρώην παράγοντες καυλάντιζαν επί παντός επιστητού. Τα αποσπάσματα που είδαν το φως τη δημοσιότητας είναι από τον Γενάρη του 2021 και περιλαμβάνουν προσβολές για τον Μέσι, τον Πικέ, αλλά και τον νυν πρόεδρο της ομάδας Λαπόρτα.

Μετά το Μουντιάλ ο Μέσι αξίζει μονάχα αποθέωση.

Στο γκρουπ συμμετείχε και ο πρώην πρόεδρος Ζοάν Μπαρτομέου, καμία σχέση με τον αλήστου μνήμης Ζόρντι Μπερτομέου, και στα μπινελίκια ξεχωρίζουν οι προσβολές προς τον Μέσι όταν η εφημερίδα El Mundo έκανε γνωστές λεπτομέρειες του συμβολαίου του.  

Τα «ορμονικός νάνος» και «αρουραίος του υπονόμου» γράφτηκαν από τον Ρομάν Πόντι, επικεφαλής του νομικού τμήματος της ομάδας επί προεδρίας Μπαρτομέου, αλλά στην ομάδα ήταν μέλη σχεδόν όλο του ΔΣ της ομάδας, από τον Όσκαρ Γκράου, μέχρι τον Χαβιέ Σομπρίνο. 

 

 

Όλα τα μέλη του γκρουπ έχασαν την εκτελεστική τους εξουσία στην ομάδα όταν ο Μπαρτομέου παραιτήθηκε χάνοντας την ψήφο εμπιστοσύνης στα τέλη του 2020. Τα μηνύματα του Πόντι προς τον Μπαρτομέου παροτρύνουν τον πρώην πρόεδρο να μην είναι ευγενικός απέναντι στον αρουραίο του υπονόμου από τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα του έδωσε τα πάντα και του έκανε όλα τα χατήρια εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου.  

Δείτε εδώ το υπέροχο βίντεο με την πορεία του Μέσι στην Μπαρτσελόνα.

Σε άλλες προσβολές ο Πόντι αποκαλεί τον Μέσι “pesetero”, κάτι που σε ελεύθερη μετάφραση θα λέγαμε φραγκοφονιά στην Ελλάδα. Ενώ κράζει και τις αποφάσεις της διοίκησης για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Σουάρεζ, Άλμπα και Φάτι, που εκτός από φίλοι είχαν και ατζέντη τον αδερφό του Μέσι, Ροντρίγκο.

 

 

Κλείνοντας το παραλήρημα, ο πρώην νομικός σύμβουλος των Μπλαουγκράνα θεωρεί πως ο ορμονικός νάνος εκβίαζε την ομάδα για να ξεχειλίσει το ποτήρι όταν ο Μέσι έστειλε  μήνυμα στον πρόεδρο ζητώντας μειώσεις απολαβών για όλους τους παίκτες λόγω της πανδημίας, αλλά να εξαιρεθεί ο ίδιος και ο Σουάρεζ. 

Εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το όλο ξεκατίνιασμα είναι απόρροια του τρόπου που λειτουργεί ο σύλλογος με την λαϊκή βάση και τις εκλογές να δίνουν έναν αέρα μακιαβελικού πολιτικού παιχνιδιού που δεν θα διαφέρει σε τίποτα από μια εσωκομματική αναμέτρηση για την προεδρία ενός κόμματος, με την καμαρίλα να βγάζει διαρροές, άπλυτα στη φόρα και συναλλαγές κάτω από το τραπέζι. Μάλιστα αναφέρεται ότι η διαρροή των λεπτομερειών του συμβολαίου του Μέσι έγινε από την πλευρά του Λαπόρτα για να πλήξει την προεδρία του Μπαρτομέου, κάτι που όπως φαίνεται λειτούργησε…  

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved