associated press Η Σακίρα έπαθε Άντζελα Δημητρίου και κράζει τον Πικέ με νέο τραγούδι

«Εγώ αξίζω για δύο 22άρες. Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo, ένα Rolex για ένα Casio».

Τέτοιο diss track έχουμε να ζήσουμε πολλά χρόνια. Η Σακίρα δεν έχει ξεπεράσει τον χωρισμό της με τον Πικέ. Πέρασαν όμορφες στιγμές, απέκτησαν μαζί δύο παιδιά αλλά το τρίτο πρόσωπο που μπήκε ανάμεσά τους, διέλυσε την ευτυχία τους. Τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται η pop τραγουδίστρια. Η Κλάρα Τσία, η 22χρονη καλλονή, έχει πάρει τα μυαλά και την καρδιά του Ζεράρ Πικέ, με τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα να ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό της. Κάτι που δεν έχει δει καλό μάτι η Σακίρα.

 

 

Η Κολομβιανή καλλιτέχνιδα κυκλοφόρησε ένα τραγούδι σε συνεργασία με τον Αργεντινό μουσικό παραγωγή Bizarrap και μέσα σε λίγες ώρες έχει φτάσει στην κορυφή των τάσεων. Οι στίχοι είναι καρφιά για όσα έζησε το ζευγάρι αλλά και για τις επιλογές του Καταλανού πρώην ποδοσφαιριστή. «Περνιέσαι για πρωταθλητής, αλλά όταν σε χρειάστηκα έδειξες τη χειρότερή σου εκδοχή», αναφέρει στην πρώτη στροφή για να συνεχίσει:  «Συγγνώμη, μωρό μου, αλλά από καιρό έπρεπε να διώξω αυτόν το γάτο». Το «Για εσένα ήμουν πολύ μεγάλη (σ.σ. ως βεληνεκές, διασημότητα) γι’ αυτό και τώρα είσαι με μια που είναι ίδια με εσένα», είναι ο στίχος του ρεφρέν που έκανε όλες τις διασημότητες, μέχρι και τη γυναίκα του Λιονέλ Μέσι, να το σχολιάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο δεύτερο κουπλέ τα… ωραία συνεχίζονται. «Κατάλαβα πως δεν είναι δικό μου το φταίξιμο που σου ασκούν κριτική. Εγώ κάνω μονάχα μουσική, συγνώμη που σε ξεφωνίζω (σ.σ. χρησιμοποιεί την λέξη salpique, κάνοντας παύση μετά το “sal” και τονίζοντας την λέξη ως Πικέ)» και συνεχίζει: «Με παράτησες στην πεθερά λες και ήμουν ξένη, με τον Τύπο στην πόρτα και τα χρέη στην Εφορία. Πίστεψες πως με πλήγωσες, αλλά έγινε πιο δυνατή».

Γιατί πρέπει να μας απασχολεί αν ο Πικέ απάτησε την Σακίρα

Φυσικά... η πέτρα του σκανδάλου, η Κλάρα δεν μπορεί να λείπει από το κομμάτι:  «Έχει όνομα καλού ατόμου, αλλά ξεκάθαρα (σ.σ. χρησιμοποιεί την λέξη Claramente και τονίζει το Κλάρα κάνοντας παύση πριν το μέντε) δεν είναι όπως ακούγεται». Και στο τρίτο κουπλέ ξεκινούν οι συγκρίσεις: . «Δεν ξέρω καν τι σου συνέβη, είσαι τόσο παράξενος που δεν σε αναγνωρίζω, εγώ αξίζω για δύο 22άρες (σ.σ. η ηλικία της Κλάρα Τσία). Αντάλλαξες μια Ferrari για ένα Twingo, ένα Rolex για ένα Casio». Κάτι που είχε αναφέρει και ο πατέρας του Λάμπρου Χούτου στο παρελθόν, όταν ο προπονητής του Ολυμπιακού προτιμούσε τον Αλέκο Αλεξανδρή αντί για τον γιο του: «Αντί να βάλει την Porsche, βάζει το ποδήλατο».

Η Σακίρα πέταξε το γάντι στον πρώην της. Το αν θα απαντήσει ο Πικέ, δε θα έπρεπε να μας απασχολεί και τόσο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved