Ο Ντάνος ρίχνει άκυρο στο Survivor, πηγαίνει Hollywood

Ο λαϊκός ήρωας από τη Σκιάθο θα πρωταγωνιστήσει σε ταινία τρόμου.

Ξέρεις τι λείπει από τον φετινό κύκλο του Survivor; Μα φυσικά ο Γιώργος Αγγελόπουλος aka Ντάνος. Ο Ατζούν προσπάθησε να τον πείσει ώστε να συμμετέχει στο All Star του reality επιβίωσης αλλά ο Ντάνος ήταν ανένδοτος. Δεν ήθελε να φτιάξει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο διότι έχει μεγαλύτερα πλάνα. Ο λαϊκός ήρωας από την Σκιάθο, ο άνθρωπος που έκανε ολόκληρη την Ελλάδα να μείνει στο σπίτι περισσότερο και από την καραντίνα του Covid-19, έχει μεγάλα όνειρα. Ταξιδεύει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να μάθει στον πλανήτη τι γεύση από το «ντανοπιτάκι».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινός Μας» στον ΣΚΑΪ, ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα πρωταγωνιστήσει σε μία ταινία τρόμου με τίτλο: «The sessions: a hip hop horror story». Η διεθνής συμπαραγωγή με πρωταγωνιστή τον Ντάνο θα κυκλοφορήσει το 2024 και σύμφωνα με πληροφορίες δε θα είναι ο μοναδικός Έλληνας που θα συμμετέχει. Ο ρόλος του ως James Bond σε διαφημιστικό έπαιξε μεγάλο ρόλο ώστε να πειστεί η παραγωγή να τον εντάξει στο καστ και ο ίδιος βλέπει αυτήν την προοπτική ως μία μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του.

Survivor All Star: Φέρτε πίσω τον Ντάνο να σώσει το reality

Μάλιστα θέλει τόσο πολύ να συμμετάσχει σε αυτήν την ταινία, σε σημείο να έχει αρνηθεί κάθε πρόταση από τον Ατζούν. Ο ίδιος τόνιζε πως έχει ανειλημμένες υποχρεώσεις τον Μάρτιο, ένας μήνας όπου θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας.

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved