Μήπως ήρθε η ώρα να ανοίξουμε το παλιό μπαούλο στο πατάρι;

Ξεκίνα το ψάξιμο στο παλιό μπαούλο και στο πατάρι, μπορεί στο eBay να αξίζει χιλιάδες ευρώ.

Καμιά φορά έχει κανείς στην κατοχή του πράγματα και αντικείμενα από περασμένες εποχές τα οποία σήμερα μπορεί να μοσχοπουλιούνται στο ίντερνετ για χιλιάδες ευρώ. Σου φαίνεται περίεργο μία μικρή καρτούλα Pokemon που είχες παλιά όταν ήσουν μικρός τώρα να αξίζει στο eBay δέκα χιλιάδες ευρώ; Να μη σου φαίνεται γιατί αυτά τα πράγματα συμβαίνουν συνεχώς γύρω μας. Οι άνθρωποι πουλάνε στο eBay κυριολεκτικά τα πάντα, από παλιές συσκευασίες Doritos μέχρι απαρχαιωμένες κούτες συσκευασίας της Amazon. Όχι δεν κάνουμε καθόλου πλάκα. Υπάρχουν πολλοί τρελοί εκεί έξω που θα αγόραζαν μία απαρχαιωμένη κούτα που κάποτε χρησιμοποιούσε η Amazon για να σου στείλει το προϊόν της. Ναι, η ανθρώπινη τρέλα και ο ανθρώπινος φετιχισμός είναι απύθμενος.

Γιατί το να είσαι βαρετός είναι η μεγαλύτερη αμαρτία του ίντερνετ;

Εμείς μαζέψαμε μερικά αντικείμενα από την ποπ κουλτούρα τα οποία μπορεί να έχεις στην κατοχή σου και να μην το ξέρεις. Δες παρακάτω μερικά αντικείμενα που αν τυχαίνει να έχεις πρέπει άμεσα να τσεκάρεις στο eBay αν αξίζουν πολλά λεφτά. Κρίμα είναι να είσαι πλούσιος και να μην το ξέρεις.

 

 
 

Κάρτες Pokemon

Όλοι κάποτε είχαμε κόλλημα με τα Pοkemon, κάποιες εκδόσεις όμως είναι πολύ σπάνιες, εκδόσεις που κοστίζουν και μέχρι 50.000 ευρώ στο ίντερνετ, λεφτά που τα δίνουν για πλάκα οι τρελοί συλλέκτες.

 

6HBZM4IGWZAEZLYDTK7KZNOMHY

 

Πρώτες εκδόσεις Harry Potter

Αν έχεις τις πρώτες εκδόσεις από τις αγγλικές εκδόσεις του βιβλίου του Harry Potter τότε είσαι πλούσιος και δεν το ξέρεις. Μερικά πιάνουν μέχρι και 100.000 ευρώ.

 

HP 4 scaled e1656494430709

Εισιτήρια από πρώτες προβολές ταινιών του Star Wars

Αν τυχαίνει να ήσουν παιδί στην Αμερική γύρω στις αρχές του ’80 τότε μπορεί να έχεις ξεχασμένο σε κάποιο συρτάρι ένα τέτοιο μαγικό χαρτάκι. Θα το πλήρωναν ακριβά πολλοί μουρλοί συλλέκτες των Star Wars.

 

s l500

 

Κάρτες NBA

Παλιά μαζεύαμε τέτοιες κάρτες αλλά μετά από λίγο τις αφήναμε σε κάποιο κουτί στο κάτω μέρος κάποιας ντουλάπας. Μήπως ήρθε η ώρα να ψάξεις; Μπορεί να κερδίσεις μέχρι και 70.000 ευρώ αν τις βάλεις το eBay.

 

s l500 1

 

Κουτί συσκευασίας Amazon

Μπορεί πλέον ο Jeff Bezos να έχει γίνει μαϊντανός στο ίντερνετ, τα παλιά κουτιά συσκευασίας της Amazon όμως πουλιούνται σαν φρέσκο βούτυρο σε παράφρονες συλλέκτες στο ίντερνετ.

 

 sub buzz 4190 1672806947 13

 

Αρχαίες συσκευασίες Doritos

Όσο απίστευτο κι αν σου μοιάζει, κάποιοι hoarders ίσως αυτή τη στιγμή που μιλάμε να είναι εκατομμυριούχοι. Αν δεν πετάς ούτε τις συσκευασίες από τα γιαούρτια, τότε μπορεί να είσαι κι εσύ ένας από αυτούς. Αν έχεις μία τέτοια συσκευασία Doritos από τα 90’ς τότε μάλλον πρέπει να τσεκάρεις πόσο την αγοράζουν στο eBay.  

 

 sub buzz 4245 1672809077 9

 
 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved