Δυστυχώς το Renfield δεν θα έχει όσο Nicolas Cage θα θέλαμε

Δηλαδή έχεις κοτζάμ Nicolas Cage να υποδύεται τον Κόμη Δράκουλα και τον περιορίζεις σε ένα ρολάκι;

Με την καριέρα του δημοφιλούς ηθοποιού, που τυγχάνει να έχει και ορισμένα εκατομμύρια haters, να βρίσκεται σε μια σταθερά ανοδική πορεία που τίποτα δεν θυμίζει το πρόσφατο παρελθόν και τη χρεοκοπία του, περιμέναμε πώς και πώς το Renfield, για το οποίο μίλησε στο Collider. Μας άφησε όμως με μισή χαρά αφού μετριάσε τις προσδοκίες μας για την ταινία Renfield. 

Για τον Nicolas Cage δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ του cult και του σινεφίλ

Η κωμωδία τρόμου του Chris McKay είναι επικεντρωμένη στον sidekick του Κόμη Δράκουλα, εξού και το όνομά της, με τον Nicholas Hoult στον ρόλο του Renfield, με τον Cage να περιορίζεται σε ένα ρόλο που στόχο έχει την ανάπτυξη του χαρακτήρα του πρωταγωνιστικού ρόλου. Πρόσφατα ο Cage είχε πει ότι απολαμβάνει περισσότερο τους δεύτερους ρόλους όσο μεγαλώνει, γιατί του δίνουν μεγαλύτερη καλλιτεχνική ελευθερία και μπορεί να ξεγελάει τον σκηνοθέτη που μοιραία ασχολείται περισσότερο με τους πρωταγωνιστές. 

 

 

Έτσι στο Renfield βρήκε την ευκαιρία να φτιάξει ένα δικό του tribute στον ρόλο του Κόμη Δράκουλα στο στυλ του Christopher Lee, τον οποίο και θεωρεί κορυφαίο κινηματογραφικό Δράκουλα, καλύτερο κι από του Gary Oldman. Τώρα κάποιοι haters θα πουν ότι η ερμηνεία του θα είναι πιο γελοία κι από του Leslie Nielsen στη σατιρική του απόπειρα πάνω στον σκοτεινό άρχοντα των Καρπαθίων, αλλά θα τους αφήσουμε στην κακεντρέχειά τους. 

Η αναγέννηση του Nicolas Cage μέσα από την επένδυση στην ποιότητα 

Στο Renfield ο Κόμης Δράκουλας είναι villain σε μια ταινία που κυριαρχεί το κακό βασανίζοντας τον δύσμοιρο βοηθό του, ο οποίος προσπαθεί να απεξαρτηθεί από την εξουσία του αφέντη του, κάτι που κάποια στιγμή καταφέρνει. Το θέμα είναι το πώς θα το πάρει ο αφέντης όταν το πάρει χαμπάρι.

 

 

Σε άλλα ενδιαφέροντα σημεία της συνέντευξης, ο Nicolas Cage μίλησε για το ενδεχόμενο ενός sequel του Face/Off, κάτι που θα ήθελε πάρα πολύ και αυτή τη φορά δεν θα έχει δικαιολογία για δεύτερους ρόλους που του αρέσουν πιο πολύ. Αποκάλυψε ότι έχουν γίνει κάποιες πρώτες συζητήσεις, αλλά δεν έδωσε λεπτομέρειες για το αν συμμετέχει σε αυτές ο John Travolta και ο John Woo που σκηνοθέτησε το πρώτο. Μέχρι τότε ας απολαύσουμε το τρέιλερ μιας ακόμα ταινίας που θα βγάλει το 2023 κρατώντας ψηλά την παραγωγικότητά του για ακόμα μία χρονιά, του western The Old Way.   

 

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved