ΙΝΤΙΜΕ Να πέφτουν τα στοιχήματα για Βασάλο-Βαλαβάνη στο Survivor All Star

Η δράση ξεκινάει στον Άγιο Δομίνικο και ήδη βγάζουμε σενάρια.

Δεν είναι ότι δεν το έχουμε ξαναδεί το «έργο», άλλωστε τα αποδεικτικά στοιχεία  βρίσκονται μέσα στο τηλεοπαιχνίδι που ξεκινάει απόψε στον Άγιο Δομίνικο. Δεν μιλάμε για τους Κωνσταντίνο Βασάλο και Ευρυδίκη Βαλαβάνη – παρότι για αυτούς είναι το άρθρο- αλλά για τους Σάκη Κατσούλη και Μαριαλένα Ρουμελιώτη που μπήκαν χωρισμένοι και αποχώρησαν μαζί και ερωτευμένοι από το προτελευταίο Survivor.

 

Εμείς βέβαια δεν γνωρίζαμε καν ότι υπήρχε άλλο Survivor μετά από αυτό.

Δίχως να ξέρουμε τι και αν θα παρακολουθήσουμε το νέο «στοίχημα» της ριάλιτι zone στην ελληνική τηλεόραση -a.k.a. Survivor All Star- αισθανόμαστε ότι χωρίς τον Ντάνο το μόνο που μπορεί για αρχή να μας τραβήξει είναι η επανένωση των άλλοτε lovebirds, Βασάλου-Βαλαβάνη.

 

 

«Θέλω να αποφύγω γενικά τις εντάσεις. Να έχω καθαρή σκέψη και καθαρό μυαλό. Να μην υπάρχει η παραμικρή υποψία για την ψηφοφορία, ότι υπάρχει συμμαχία», δήλωσε ο Βασάλος αλλά εμείς δεν έχουμε πειστεί καθόλου. Από απόψε θα έχουμε μια πρώτη άποψη για το τι θα ακολουθήσει. Σαφώς και με τις μέρες, τις ψηφοφορίες και τις μάχες τα «μέτωπα» που θα δημιουργηθούν θα είναι πολλά, αλλά ίσως αυτή να είναι η πρώτη ίντριγκα που έχουμε στο μυαλό.

 

 

Χωρίς Ντάνο και «Ντάφι» δεν ξέρουμε πού να εστιάσουμε, για το πρώτο επεισόδιο. 

Τι πιστεύεις;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved