Netflix Οι άνδρες βαρέθηκαν το Instagram και φλερτάρουν από κοντά

Κομμένα τα «διαβάστηκε» στα μηνύματα. Ακόμη και η χυλόπιτα δια ζώσης έχει άλλη γοητεία.

Τα social media μάς έλυσαν τα χέρια. Έτσι πιστεύαμε τουλάχιστον. Θα μας άλλαζαν τη ζωή. Θα βελτίωναν τις καταστάσεις, θα γεφύρωναν τις αποστάσεις. Τι πιο εύκολο από το να πιάνεις κουβέντα με μία άγνωστη μέσω μηνυμάτων; Εκεί που ακόμη και η χυλόπιτα δε θα ήταν τόσο αμήχανη. Το φλερτ και το sexting στα social media ήταν κανόνας. Κοινώς το καυλάντισμα ήταν πιο εύκολο και δεν χρειαζόταν να βάλεις τα ρούχα σου, να πας για ποτό και να πάρεις τη γενναία απόφαση να της μιλήσεις. Άλλωστε τι θα της έλεγες ώστε να σπάσεις τον πάγο; Πάντως το να «στείλεις» dick pic δια ζώσης δεν ήταν μέσα στις επιλογές.

 

 

 

Όλα αυτά βέβαια πριν έρθει ο κορεσμός στα social media. Πριν εμείς οι άνδρες έρθουμε αντιμέτωποι με την σκληρή πραγματικότητα. Εκείνη που ήθελε να υποτιμάς τις δυνατότητές σου, να χάνεις την αυτοπεποίθησή σου και να κάνεις «μάγκισσα» την οποιαδήποτε συναντούσες ηλεκτρονικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν είναι ψέμα πως υπάρχει μία υπερβολή αναφορικά με το φλερτ στο Instagram. Γυναίκες που εκεί έξω σε φλερτάρουν και τις φλερτάρεις, στα social media «γιγαντώνονται». Ανεβαίνει ο βαθμός δυσκολίας. Μοιάζουν λες και πρόκειται να φλερτάρεις την Gigi Hadid, άσε που τα μηνύματά σου τα βλέπουν όλες οι φίλες τους.

H ιστορία πίσω από το αγαπημένο μας emoji όταν κάνουμε sexting

Οι άνδρες το γύρισαν στο φλερτ από κοντά

Και καλά κάνουν. Η επιτυχία δεν είναι εξασφαλισμένη αλλά ανεβαίνεις σίγουρα ο βαθμός της επιτυχίας. Το φλερτ από κοντά είναι σημάδι αυτοπεποίθησης. Στην εποχή που τα πάντα μοιάζουν χωρίς συναίσθημα, έστω ένα χαμόγελο σε κάνουν να δείχνεις πιο ανθρώπινος. Οι γυναίκες εκεί έξω έχουν ανάγκη από ένα κομπλιμέντο και από φλερτ από άνδρες που δε φοβούνται να ρισκάρουν και δεν κρύβονται πίσω από την οθόνη του κινητού τους. Δεν είναι μύθος και οι άνδρες βλέποντας πως αυτό πιάνει, τόσο αρχίζουν και το βάζουν στην ατζέντα τους. Αναφορικά με το φλερτ, ζούμε στο μεταίχμιο ανάμεσα στα social media και την πραγματικότητα. Το να φλερτάρουν οι άνδρες από κοντά δεν αποτελεί απλώς μία γυναικεία ανάγκη. Είναι μία ιεροτελεστία που δεν έχει σχέση με «άνδρες παλαιάς κοπής». Είναι εκείνη η ευκαιρία, εκείνο το ανεπανάληπτο τετ-α-τετ που δεν πρέπει να χάσεις.

 

 

Σε μια εποχή που τα πάντα κινούνται γύρω από το Instagram και το Tik Tok, το φλερτ εκτός της εικονικής πραγματικότητας είναι αυτό που έχουμε ανάγκη. Οι άνδρες κουράστηκαν να προσπαθούν μέσα από μία οθόνη ώστε να πετύχουν το απλό. Εκείνο που μπορούν να το βρουν στο επόμενο ποτό. Θέλουν να έχουν την επιλογή, θέλουν να πάρουν το σήμα από το γυναικείο βλέμμα και χαμόγελο και να φουλάρουν το ντεπόζιτο της αυτοπεποίθησης. Και όταν αποκτάς αυτοπεποίθηση, τα πάντα γίνονται πιο εύκολα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved