Assosiated Press Κριστιάνο Ρονάλντο: Το εισόδημα εκτινάσσεται, η αξία στο FIFA 23 βυθίζεται

Άλλο να παίζεις Πρέμιερ Λιγκ, άλλο σε χώρα που πριν 50 χρόνια η καμπούρα της καμήλας ήταν ό,τι πιο κοντινό στην μπάλα.

Τι να πει κανείς για τον μέγα Κριστιάνο Ρονάλντο. Ακόμα και αν δήλωνε ότι προορισμοί όπως το Κατάρ ή το MLS δεν είναι στα πλάνα του, με τη νέα χρονιά αποδείχθηκε ότι το χρήμα κατάφερε να υπερκεράσει τις προσδοκίες και το 2023 θα τον βρει στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας και την Αλ Νασρ. Βέβαια με τέτοιο συμβόλαιο μπορεί κανείς να του πει τίποτα; Δεν είναι μόνο τα 500 εκατομμύρια δολάρια που θα βάλει στην τσέπη για 2,5 χρόνια που ζαλίζουν.

Στο παρακάτω άλμπουμ μπορείς να δεις τα στοιχεία που ζαλίζουν στο συμβόλαιο:

 

 

Χρήμα και αξία FIFA, ποσά αντιστρόφως ανάλογα

Το γεγονός ότι είναι πλέον 38 ετών σαφώς και δεν θα του έδινε μπόνους αξίας στο αγαπημένο παιχνίδι FIFA 23, ωστόσο το ότι πήρε μεταγραφή για ένα σαφώς χειρότερο πρωτάθλημα από αυτό της Πρέμιερ Λιγκ, ουσιαστικά έπαιξε το ρόλο του να χάσει πόντους στο overall rating του videogame.

 

 

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε rating 90, η μεταγραφή του ωστόσο τον έριξε 2 πόντους πιο κάτω (88) στο update και είναι η πρώτη φορά από το 2011 που ο CR7 έχει λιγότερο rating από 90. Ε και; 

Για να είμαστε ειλικρινείς, ακόμα και 12 πόντους να χάσει στο FIFA όλα καταλήγουν στο ότι θα αμείβεται με τα ποσά που προαναφέραμε στο παραπάνω άλμπουμ. Μικρή θυσία θα έλεγε κανείς.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved