Ο Travis Fimmel διαφημίζει την μπίρα του στο Instagram με τα πιο επικά posts

Ο τηλεοπτικός Ragnar είναι «Βασιλιάς» και στο πώς να πλασάρει τα προϊόντά του.

Τον αγαπήσαμε ως Ragnar Lothbrok στην τηλεοπτική σειρά «Vikings». Ο αγρότης που ήταν προορισμένος στο να γίνει Βασιλιάς, να ταξιδέψει στη Δύση, να γίνει φόβος και τρόμος της Αγγλίας και να φτάσει μέχρι το Παρίσι. Κανείς δε θα μπορούσε να τον υποδυθεί καλύτερα. Ο Travis Fimmel είναι ο Ragnar Lothbrok της καρδιάς μας. Εκείνος που -spoiler alert- μετά τον θάνατό του στην 4η σεζόν των Vikings, αναρωτηθήκαμε γιατί να συνεχίσουμε τη σειρά. Μας αντάμειψε ο γιος του, Ivar, αλλά αυτό είναι μία άλλη συζήτηση.

Ο Travis Fimmel που ξεκίνησε ως μοντέλο και συνέχισε ως ηθοποιός, τελευταία έχει αποσυρθεί από τα φώτα. Απολαμβάνει τη ζωή που ήθελε από μικρός. Να ζήσει κοντά στη φύση και ως αγρότης. Μάλιστα ήθελε να έχει βγάλει αρκετά λεφτά για να το πετύχει, κάτι που έκανε πράξη. Τελευταίο του εγχείρημα είναι η κυκλοφορία μίας μπίρας με όνομα Travla. Μία μπίρα που θέλει να σου θυμίζει σπιτική γεύση όπου κι αν βρίσκεσαι και δηλώνει περήφανα ανεξάρτητη. Ιδρύθηκε από τον Travis Fimmel και τον συνεργάτη του Andy Allen και αυτό που χρειάζεται ώστε να μπει στα σπίτια κάθε καταναλωτή είναι μία έξυπνη διαφήμιση.

Μήπως το Viking είναι το στυλ του μέλλοντος;

Εκεί ανέλαβε ο Travis. Παρότι δεν αγαπούσε τα social media και δεν είχε ποστάρει ποτέ στο προφίλ του στο Instagram, τελευταία αποφάσισε να βάλει ένα τέλος σε αυτό. Από την κυκλοφορία της μπίρας και έπειτα έχει ποστάρει 5 φορές (αριθμός υπέρογκος για τα δεδομένα του) και κάθε του post είναι λίγο άκυρο και λίγο επικό. Σε αφήνουμε να τον απολαύσεις στα παρακάτω posts του.

Στην υγειά μας!



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved