Θεωρία συνομωσίας θέλει τον Elvis να εμφανίζεται στο Home Alone

Κάποιοι άνθρωποι βλέπουν τον Elvis Presley κυριολεκτικά παντού.

Είμαστε πολύ κοντά στα Χριστούγεννα και οι ταινίες με εορταστικό περιεχόμενο δίνουν και παίρνουν παντού, από πλατφόρμες μέχρι παλιές βιντεοκασέτες και dvd. Όλοι μας έχουμε όρεξη να δούμε μία ανάλογη ταινία μαζί με την οικογένεια μας ή το ταίρι μας. Κάποιοι άνθρωποι όμως δεν είναι ικανοί να μην βλέπουν συνεχώς συνομωσίες όπου και να κοιτάξουν. Έτσι μία ομάδα συνωμοσιολόγων «είδε» τον Elvis μέσα στην ιστορική ταινία με τον πιτσιρικά που μένει μόνος στο σπίτι. Το Home Alone και το Home Alone 2 έχουν αφήσει ιστορία στα Χριστούγεννα της ζωής μας, αυτό είναι βέβαιο, εκείνο όμως που μάθαμε πρόσφατα είναι πως ο Βασιλιάς του ροκ εντ ρολ κάνει μία καμέο εμφάνιση μέσα στην ταινία και μάλιστα…μετά θάνατον. Κρατήστε τα γέλια σας για μετά.

 

 
 

Το LEGO Home Alone ξυπνάει μνήμες από παιδικές αναμνήσεις

Η ταινία Home Alone παρακολουθείται από εκατομμύρια ανθρώπους κάθε χρόνο τέτοια εποχή, κάποιοι όμως μάλλον την έχουν δει ακόμη πιο πολλές φορές, τόσες πολλές που έχουν αρχίσει να βλέπουν «φαντάσματα» νεκρών τραγουδιστών στην οθόνη τους. Το 1990 κυκλοφόρησε το πρώτο Home Alone και το 1992 γυρίστηκε το δεύτερο, και με τις δύο ταινίες να σπάνε όλα τα ρεκόρ πωλήσεων, ιδιαίτερα σε πωλήσεις dvd. Άλλες δύο ταινίες γυρίστηκαν αργότερα αλλά δεν είχαν την επιτυχία και το «λαγοπόδαρο» του τρομερού και φοβερού Macaulay Culkin. Ακόμη και ο Donald Trump εμφανίζεται στο Home Alone 2. Τώρα όμως κάποιοι υποστηρίζουν πως έχουν δει σε μία σκηνή τον ίδιο τον Elvis.

 

 
 

Η λευκή ολόσωμη φόρμα του Elvis άλλαξε τον τρόπο που ντύνονται οι άντρες

Στο Home Alone 1, λέγεται, πως ο βασιλιάς του ροκ εμφανίζεται για πολύ λίγο στην κάμερα, παρόλο που ο επίσημος θάνατος του είχε συμβεί 13 χρόνια πριν από την ταινία. Είναι η σκηνή όπου η μητέρα του Kevin χάνει την υπομονή της στον γκισέ του αεροδρομίου μόλις συνειδητοποιεί πως δεν υπάρχουν πτήσεις για να γυρίσει πίσω στο παιδί της. Εκείνη τη στιγμή βλέπουμε (όπως λένε οι συνωμοσιολόγοι) τον Elvis πίσω της με γκρίζο κουστούμι και μαύρο ζιβάγκο, με μούσι κι αινιγματικό βλέμμα.

Τώρα τι να πούμε εδώ; Μάλλον ο Elvis σκηνοθέτησε τον θάνατο του και μία ωραία μέρα είπε να μπει κρυφά στα γυρίσματα τις ταινίας και να εμφανιστεί στην κάμερα. Χμ. Απόλυτα λογικό δεν ακούγεται;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved