Assosiated Press Ο Μέσι το Μουντιάλ, ο Κριστιάνο το Instagram

Μη φύγει και με «άδεια» χέρια σε περίοδο Μουντιάλ ο Ρονάλντο.

Λένε πως πρέπει να χαίρεσαι με την επιτυχία του φίλου σου ακόμα και αν αυτή σε επισκιάζει. Λίονελ Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο πέρα από το ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι είναι καλοί φίλοι και το έχουν αποδείξει πολλάκις με τις εμφανίσεις και τις δηλώσεις τους. Τον τελευταίο καιρό βέβαια ο Κριστιάνο δείχνει λίγο πιο εκκεντρικός από ότι συνήθως καθώς τα καμώματά του στο Μάντσεστερ όπου αποχώρησε κακήν κακώς αλλά και με τους τσακωμούς με τον προπονητή της Πορτογαλίας, Φερνάντο Σάντος επειδή τον άφησε στον πάγκο, δείχνει ένα πρόσωπο που δεν το είχαμε συνηθίσει.

 

 

Ο Πορτογάλος ακόμα και αν είναι 38 ετών και στη Δύση της καριέρας του, θέλει να είναι πρωταγωνιστής και (όχι τίποτα άλλο) μπορεί να το κάνει με τέτοιο σκαρί που έχει. Τις τελευταίες μέρες βέβαια είδε τον καλό του φίλο να παίρνει κεφάλι στη μάχη για τον τίτλο του GOAT της εποχής, καθώς η Αργεντινή με τον Μέσι σε ρόλο πρωταγωνιστή κατέκτησε το Μουντιάλ, ένα τρόπαιο το οποίο ο Κριστιάνο δεν θα το βάλει ποτέ στην τροπαιοθήκη του, κάτι που βαθιά μέσα του ενδέχεται να μην του αρέσει.

Τελευταία θέλει να καταστρέψει ένα γήπεδο γκολφ για να έχει καλύτερη θέα.

Δεν έμεινε όμως και με άδεια χέρια αυτές τις μέρες. Όσο ο Μέσι γινόταν ο «άρχοντας του ποδοσφαίρου», ο Κριστιάνο σύμφωνα με έρευνα της NetCredit, είναι ο πιο επικερδής influencer στο Instagram για το 2022!

Διαβάστε στο παρακάτω άλμπουμ τι ποσά καρπώθηκε:



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved