Instagram Γιατί δεν μπορούμε ν’ αντισταθούμε σε μία γυναίκα με κάμελ παλτό;

Δείχνει πολλά για την προσωπικότητα μίας γυναίκας που όλοι θέλουμε στο πλευρό μας.

Δεν είμαστε editorial μόδας και ούτε έχουμε κάποια κάψα ώστε να γίνουμε. Μας αρέσει η μόδα, μας αρέσει η περιποίηση, μας αρέσει να περνάμε καλά και αυτό να βγαίνει προς τα έξω. Δεν σκοπεύουμε να γίνουμε ούτε shopping star, ούτε GNTM. Δεν είμαστε οι άνδρες που θέλουμε σώνει και ντε να επιβάλλουμε την άποψή μας σε θέματα που δεν γνωρίζουμε ή ακόμη και την γνώμη μας σε θέματα που κατέχουμε. Ωστόσο όπως αναφέραμε παραπάνω, μας αρέσει η μόδα. Η αισθητική παίζει σημαντικό ρόλο στις ζωές μας. Μας περιτριγυρίζει και η κακή αισθητική πολλές φορές μας πνίγει. Έτσι έρχεται η στιγμή πάνω στη συζήτηση, όταν βγαίνουμε με τους κολλητούς μας για ένα τσίπουρο, να συζητήσουμε για τις γυναίκες. Οι γυναίκες παίζουν σημαντικό ρόλο στην ζωή ενός άντρα. Βρίσκονται στον πυρήνα της ανδρικής ταυτότητας. Η γυναίκα που επιλέγεις να είναι δίπλα σου (ή κακά τα ψέματα ενδόμυχα εκείνες μας επιλέγουν) είναι η ταυτότητά σου προς τον κόσμο. Είναι η επιλογή σου και κρινόμαστε από αυτές.

Γιατί όλοι οι άνδρες περιμένουν το επόμενο post της Gabrielle Epstein;

Η γυναίκα, λοιπόν, που όλοι οι άνδρες θέλουμε να έχουμε δίπλα μας είναι η γυναίκα που θέλουμε να θαυμάζουμε. Μέσω αυτής να γινόμαστε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας. Το να έχει γούστο και αισθητική είναι ένα σημαντικό χαρακτηριστικό. Μάλιστα τώρα που χειμωνιάζει το καλό γούστο ξεχωρίζει. Το στιλ μίας γυναίκας, το ντύσιμο της, είναι ένας από τους τρόπους για να μας δείξει τι συμβαίνει με την προσωπικότητά της. Και όταν βλέπεις γυναίκα να επιλέγει ένα κάμελ παλτό, τότε κάτι καλό συμβαίνει. Πρόκειται για το πιο διαχρονικό, κομψό και μινιμαλιστικό κομμάτι στη γυναικεία γκαρνταρόμπα. Εκείνο το ρούχο που παντρεύει εύκολα το κλασσικό με το chic και αντιπροσωπεύει την αισθητική. Θα το συναντήσεις σε διάφορες εκδοχές. Το leather, το καπιτονέ, ανδρικό, το teddy, το mao. Διαλέγεις και παίρνεις. Ή καλύτερα διαλέγει εκείνη και παίρνει. Εσύ απλώς θαυμάζεις και απολαμβάνεις.

 

 

Κανείς δε θα σε ρωτήσει τι έφαγες, αλλά θα δεις πώς ντύνεσαι

Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με τη δική της περίπτωση. Ποτέ δε θα αναρωτηθείς τι έφαγε στο brunch αλλά θα κοιτάξεις το πώς ντύθηκε. Κάθε γυναίκα και κάθε στιλ έχει τη δική του γοητεία αλλά ποτέ κανείς δεν αντιστάθηκε σε μία γυναίκα που κυκλοφορεί έξω λεζάντα. Το θέμα της αισθητικής είναι ακρογωνιαίος λίθος στη σημερινή κοινωνία μας. Αυτές οι γραμμές θα μπορούσαν να είναι μία ωδή σ’ ένα editorial μόδας αλλά όχι. Είναι μία ωδή σε όλες αυτές τις γυναίκες που καταφέρνουν να μας γοητεύουν με το στιλ και την προσωπικότητά τους. Να μας βελτιώνουν και να μας κάνουν να θέλουμε να βελτιώσουμε και εμείς το δικό μας στιλ. Την επόμενη φορά που θα δεις μία γυναίκα με κάμελ παλτό, γνωρίζεις πως πρόκειται για μία γυναίκα που σέβεται την εικόνα της. Και το μόνο σίγουρο είναι πως θα σεβαστεί και τη δική σου.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved