Τι παίζει με τον Superman τώρα που έφυγε ο Cavill;

Στην DC είχαν πλάνο και μας προετοιμάζουν για νέο -ηλικιακά- Άνθρωπο Ατσάλι.

Μετά και την τελευταία κίνηση-σοκ της DC κατά την οποία τα αφεντικά James Gunn και Peter Safran ανακοίνωσαν ότι ο Henry Cavill δεν θα επιστρέψει στο ρόλο του Superman, άπαντες είπαμε πως δεν υπάρχει ελπίδα για αυτό το franchise.

Εδώ που τα λέμε αν υπήρχε ένας λόγος για να χαμογελάσει ο κόσμος τελευταία με το συγκεκριμένο σύμπαν, αυτός ήταν σίγουρα το cameo της τελευταίας σκηνής του Black Adam.

Έχεις διαβάσει την κριτική μας για το Black Adam;

Ας τη δούμε να τη θυμόμαστε:

 

 

Η επιστροφή του Cavill λοιπόν στην DC  θα παραμείνει στα χαρτιά αλλά πίσω από την απόφαση των δύο μεγάλων κεφαλιών της DC κρύβεται ένα νέο όραμα και όπως προέκυψε ετοιμάζονται δύο νέα πρότζεκτ για τον ήρωα.

Με λίγα λόγια ο Superman θα λάβει reboot αλλά για να γίνει αυτό χρειάζεται μια νέα φάτσα, ένας πιο νέος Άνθρωπος Ατσάλι που θα μας συστήσει τα πρώτα χρόνια του χωρίς να γνωρίζουμε αν θα είναι κάτι τύπου «Smallville» ή σαν τις πρώτες μέρες του με την κάπα όπως έκανε ο Matt Reeves στο «The Batman».

 

 

Παράλληλα υπάρχει και άλλη ταινία Superman στα σκαριά αλλά ακόμα δεν έχει βγει κάτι άλλο στη δημοσιότητα. Το μόνο βέβαιο είναι ότι δεν θα δούμε τον Cavill ξανά με τη στολή. Εκτός και αν κάνει κάποιο cameo στο «The Flash». Ποιος ξέρει;



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved