8 απλά βήματα για να γίνεις κι εσύ Ντάνος

Ρωτήσαμε μια δηλωμένη «Ντανίτσα» να μας αποκαλύψει τον τρόπο.

Όπως υποθέτω έχεις αντιληφθεί, είτε υπήρξες φαν είτε όχι, το Survivor ολοκληρώθηκε, νικητής στέφθηκε ο Ντάνος -εντάξει καμία έκπληξη διότι ο τύπος θεωρείται αυτή τη στιγμή ό, τι καλύτερο μετά το σουβλάκι με πίτα-κι εμείς οι γυναίκες έχουμε μια γλυκιά μελαγχολία, γιατί αφενός θα μας λείψει και αφετέρου δεν ξέρουμε πότε να κανονίσουμε σ/κ στη Σκιάθο για να μάθουμε (και καλά) θαλάσσιο σκι!

Κοίτα, όσο κι αν μας κοροιδεύεις, και όσο κι αν μας ειρωνεύεσαι, οφείλεις να παραδεχτείς ότι τέτοια φρενίτιδα για αρσενικό η Ελλάδα έχει να ζήσει από εποχές Σάκη που έβγαινε με την μπούκλα και έσκιζε τα πουκάμισα. Και μιας και ζούμε σε καθεστώς Ντανίτιδας και στοιχηματίζω την τιμή και την υπόληψή μου, ότι έχεις σκάσει από τη ζήλεια σου που η δικιά σου ποθεί το Σκιαθίτη το λεβέντη, λέω να σου δώσω κάποιες συμβουλές, έναν οδηγό αν θέλεις, για να μπορέσεις επιτέλους να γίνεις κι εσύ Ντάνος.

1. Αναθεωρείς τη σχέση σου με τη θρησκεία

Δεν με ενδιαφέρουν τα πιστεύω σου, αγαπητέ μου. Μπορείς πριν από κάθε σου εγχείρημα, και φυσικά κάθε σου γεύμα να σταυροκοπιέσαι; Μπορεί πλέον η νέα γενιά να μην εκδηλώνει έντονα τα θρησκευτικά της πιστεύω, αλλά ένας άντρας που πιστεύει στη δύναμη του Θεού και είναι και σεβαστικό παιδί, δεν μπορεί παρά να θεωρείται αξιοπρόσεκτη περίπτωση.

ImageHandler.ashx

2. Αλλάζεις τον τρόπο που μιλάς

Σε έχουν αποθεώσει κατά καιρούς για την ευφράδεια λόγου σου και για το πόσο καλή άρθρωση έχεις; Αυτά ανήκουν πια στο παρελθόν. Η μεταμόρφωσή σου σε Ντάνο, απαιτεί ομιλία τύπου «μιλάω μέσα από τα δόντια με κράμα καμπίσιου και βορειοελλαδίτικου αξάν και όποιος κατάλαβε». Για όποιον βρίσκει ακατάληπτη την ομιλία σου, διαθέτεις ευρεία γκάμα  έχω πάθει ελαφρύ εγκεφαλικό, γκάμα το πολύ 10 λέξεων-που επαναλαμβάνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα αναγκαστικά-και διάφορες κραυγές για να αποδεικνύεις και το πόσο άντρας είσαι.

Δες επίσης:
4 πράγματα που θα αλλάξουν στην Σκιάθο μετά την νίκη Ντάνου

3. Ξεκινάς τα βάρη και το ποδόσφαιρο

Προσοχή: Σε περίπτωση που καταπιαστείς μόνο με το ένα, το αποτέλεσμα θα είναι ναυάγιο. Οφείλεις να έχεις χέρια από ατσάλι τα οποία σπάνε την πέτρα και την κάνουν κομματάκια και στραβά ποδάρια ποδοσφαιρικά, γιατί είσαι και αγόρι που έχει μεγαλώσει σε αλάνες και φτωχογειτονιές, αλλά είχε ιδιαίτερο ταλέντο στην τρίπλα και τη σέντρα.

4. Δεν πειράζεις τις γυναίκες

Πώς να στο πω απλά; Ακόμα και κεφαλοκλείδωμα να σου κάνει η άλλη, ακόμα κι αν σε μαχαιρώσει εσύ θα διατηρήσεις την ψυχραιμία σου και απλά θα κάνεις υπομονή. Ο Ντάνος δε θα γινόταν ποτέ βίαιος απέναντι σε μία γυναίκα και ακόμα κι αν του έκανε το μεγαλύτερο κακό, εκείνος θα έσφιγγε τα δόντια και θα έλεγε ένα SUR-VI-VO-RS.

DDzc5okXcAAMpE4

5. Περιορίζεις τις στυλιστικές σου επιλογές

Ο Ντάνος μας, που λες, έχει τα βασικά: Δύο σώβρακα για την αλλαγή, δύο φανέλες, ένα παντελόνι για το Δεκέμβριο, ένα πουλόβερ με V για το χειμώνα και T-shirt με V για το καλοκαίρι- και ένα μαγιό το οποίο είναι πατσαβουριασμένο γιατί το έχουν σκίσει οι γυμνασμένοι του τετρακέφαλοι. Αυτά του φτάνουν και του περισσεύουν γιατί τα λεφτά του τα χαλάει σε ουσιώδη πράγματα όπως λέει και ο ίδιος. Παπούτσια έχει, αλλά δεν τα αγαπάει γιατί τον ενοχλούν.

6. Δε φοβάσαι να κλάψεις

Οι άντρες δεν κλαίνε μονάχα πονάνε που λέει και ο «Μαζώ» στην περίπτωση του Ντάνου θεωρείται άκυρο. Δε διστάζει να κλάψει για την οικογένεια και τον τόπο του, χωρίς να φοβάται ότι θα τσαλακωθεί και θα πλήξει τον ανδρισμό του. Είναι πιο αυθεντικός και από το Νίκο Κούρκουλο, ενώ όταν αδικείται ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε. Κατά βάθος όμως είναι μία ευγενική ψυχή που συγκινείται στη θέα ενός ρομαντικού ηλιοβασιλέματος.

7. Είσαι ταπεινός

Μπορεί να είσαι πλούσιος, πετυχημένος και παιδαράς, αλλά ποτέ μα ποτέ δε θα καβαλήσεις το καλάμι και δε θα ξεχάσεις ότι ξεκίνησες από φτωχογειτονιές, τότε που είχες νερό όταν έβρεχε και ρεύμα όταν άστραφτε (εντάξει με μία υπερβολή). Είσαι πάντα κοντά στο πλήθος -παρόλο που ξέρεις ότι εσύ είσαι ένα βήμα πιο μπροστά- και δε διστάζεις να δώσεις λίγη από τη λάμψη σου στους φτωχούς πλην τίμιους θαυμαστές σου.

8. Έχεις skills

Για τα τέλος κράτησα το καλύτερο: Είσαι αυτό που λέμε πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης. Μία γυναίκα μπορεί να βασιστεί πάνω σου γιατί ξέρεις ανά πάσα ώρα και στιγμή τον τρόπο για να την περιποιηθείς. Ξέρεις να ψαρεύεις, να κυνηγάς, να ανάβεις φωτιά με πέτρες, να μαζεύεις μέλι, να δημιουργείς αυτοσχέδιο πηγάδι, να δαμάζεις εξαγριωμένο ταύρο και να πέφτεις από αεροπλάνο χωρίς αλεξίπτωτο. Λυπάμαι, αλλά αν δεν είσαι κομάντο, δεν μπορείς να είσαι Ντάνος.

survivor telikos h agwniwdis anakoinwsi tou nikiti kai to ksespasma xaras tou ntanou



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved