Ο Henry Cavill δεν θα φορέσει τελικά την κάπα του Superman

H DC τον απέλυσε και οι φανς ήδη αντιδρούν στο διαδίκτυο.

Μετά που τον είχαμε πλέον συνηθίσει στην θέση του αγαπημένου σούπερ ήρωα, τώρα το μεγάλο στούντιο της DC επιβεβαιώνει πως πλέον δεν θα χρησιμοποιήσει τον Cavill σαν τον Superman. Κάτι άσχημο συμβαίνει στο βασίλειο του Henry Cavill τελευταία και δεν πάνε καλά οι δουλειές του, μία φεύγει από το ρόλο του Witcher και τώρα μαθαίνουμε αυτό με την αποχώρηση του από τον ρόλο του Superman. Και η DC όμως φαίνεται να μην διαχειρίζεται καλά τα οικονομικά της μιας και πρόσφατα μάθαμε πως ακύρωσε την παραγωγή του Wonder Woman 3 με την Gal Gadot. Τελικά, όχι, ο Henry Cavill δε θα επιστρέψει ως Superman, παρά το πρόσφατο cameo του και την δημόσια επιβεβαίωση που είχε προηγηθεί τον Οκτώβριο. Κάτι δεν πάει καλά πάντως, δεν μπορεί κανείς να μας το βγάλει από το μυαλό.

 

 
 

Henry Cavill: Τι έχει σειρά για εκείνον μετά το Witcher;

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και κάποιες εβδομάδες, μια νέα εποχή έρχεται για τις ταινίες της DC, με τον James Gunn των Guardians of the Galaxy να αναλαμβάνει το κινηματογραφικό της σύμπαν, σε συνεργασία με τον παραγωγό Peter Safran. Σε αυτό το νέο σύμπαν που οικοδομούν και το οποίο θα ξεκινήσει από την αρχή, φαίνεται πως δεν ταιριάζει ούτε ο Superman του Henry Cavill, αλλά ούτε και η Wonder Woman της Gal Gadot. Αυτό βέβαια έχει δύο όψεις, από τη μία χάνουν δύο πολύ γνωστούς ηθοποιούς από την άλλη όμως ίσως να δούμε κάτι ακόμη πιο φρέσκο. Ποιος ξέρει. Σίγουρα κάτι καλό έχουν στο μυαλό τους εκεί στα γραφεία της DC.

 

 

Σκέφτονται για την νέα ταινία του Superman να πάνε λίγο πίσω το χρόνο κι έτσι χρειάζονται έναν πιο νέο ακόμη ηθοποιό. Μιλώντας ειδικότερα για την ακύρωση της Superman ταινίας του Cavill, ο James Gunn τόνισε πως η DC έχει σχέδια για τον ήρωα, αλλά αρχικά θα δούμε μια νεότερη εκδοχή του χαρακτήρα, την οποία θα ενσαρκώνει κάποιος εξ ολοκλήρου νέος ηθοποιός. Τι δήλωσε όμως ο ίδιος ο Cavill για την ακύρωση του ρόλου του; Ας το δούμε.

Μόλις είχα μια συνάντηση με τον James Gunn και τον Peter Safran και τα νέα είναι θλιβερά. Τελικά, δε θα επιστρέψω ως Superman. Μιας και μου είπαν από το στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, πριν από την πρόσληψή τους, τα νέα αυτά δεν είναι και τα πιο εύκολα, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο James και ο Peter έχουν να χτίσουν ένα σύμπαν. Εύχομαι σε αυτούς και σε όλους όσους θα εμπλακούν σε αυτό, καλή τύχη.

Για όσους ήταν στο πλευρό μου όλα αυτά τα χρόνια, μπορούμε να θρηνήσουμε για λίγο, αλλά μετά πρέπει να θυμηθούμε..... Ο Superman είναι ακόμα εδώ. Όλα όσα αντιπροσωπεύει εξακολουθούν να υπάρχουν, και τα παραδείγματα που μας δίνει εξακολουθούν επίσης να υπάρχουν! Η σειρά μου να φορέσω την κάπα έχει περάσει, αλλά αυτό που αντιπροσωπεύει ο Superman δε θα περάσει ποτέ.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved