Μάλλον το Avatar: The Way Of Water θα είναι επικότερο από το πρώτο

Οι πρώτες αντιδράσεις είναι διθυραμβικές.

Το Avatar: The Way of Water είναι το sequel της πρώτης ταινίας που γυρίστηκε το 2009 και θεωρείται η πιο εμπορική όλων των εποχών. Και αν δεν σου έφτασε αυτό τώρα η Disney φέρνει και την επόμενη ταινία η οποία θα βγει λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων. Μία άλλη δυνατότητα που προσφέρει η Disney είναι πως τώρα μπορείς να αγοράσεις το εισιτήριό σου online. Στην ταινία θα δούμε να πρωταγωνιστούν οι Sam Worthington, Zoe Saldaña, Sigourney Weaver, Stephen Lang, και Kate Winslet.

Απέχουμε σχεδόν μία εβδομάδα από την πρεμιέρα του Avatar: The Way of Water, το οποίο αναμένεται να φτάσει στις κινηματογραφικές αίθουσες ύστερα από 13 χρόνια αναμονής. Το φιλμ του James Cameron έρχεται και οι πρώτες αντιδράσεις από τους δημοσιογράφους του εξωτερικού έφτασαν και λένε τα καλύτερα σχόλια.

Επίσης αυτό που δεν ξέραμε είναι πως θα υπάρξει και τρίτη ταινία η οποία θα κυκλοφορήσει το 2024, αν όλα πάνε όπως τα σχεδιάζει η Disney. Ο James Cameron σαν ένας ειδικός στο sequel έχει την αυτοπεποίθηση να φέρει πάλι το κοινό πίσω στις αίθουσες και να το κάνει με αξιώσεις. Ουσιαστικά αυτό που περιμένουμε να δούμε είναι αν όντως θα είναι καλό το σενάριο και τα ειδικά εφέ, που γι' αυτά τόσο φημίζεται η ταινία.

 

 
 

Το «Avatar: The Way Of Water» συνεχίζει την παράδοση των καλών sequel

Το «Avatar: The Way of Water» διαδραματίζεται σεναριακά μία δεκαετία και πλέον μετά τα γεγονότα της πρώτης ταινίας και ακολουθεί την προσπάθεια της οικογένειας Σάλι να κρατήσει ο ένας τον άλλο ασφαλή, τις μάχες που δίνουν για να παραμείνουν ζωντανοί και τις τραγωδίες που υπομένουν.

Το The Way of Water είναι ένα μεγάλο στοίχημα για τον Cameron αλλά και τον ίδιο τον κινηματογράφο, καθώς όπως είχε δηλώσει παλιότερα, είναι «έτοιμος» να ολοκληρώσει το franchise με το Avatar 3, αν και εφόσον η 2η ταινία δεν αγαπηθεί από το κοινό. Παρ’ όλα αυτά, οι πρώτες αντιδράσεις από κριτικούς και δημοσιογράφους είναι εδώ και πολλοί αναφέρουν ότι είναι εκπληκτικό, μεθυστικό και καλύτερο από την πρώτη ταινία.

Ας δούμε όμως μερικές από τις πρώτες αντιδράσεις των δημοσιογράφων:

 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved