Η Νέα Υόρκη είναι επισήμως ο παράδεισος των κυνηγών επικηρυγμένων αρουραίων

Μία νέα προκήρυξη του Δήμου της Νέας Υόρκης μας βάζει σε σοβαρές σκέψεις να αλλάξουμε επάγγελμα.

Έχουμε δει προκηρύξεις και προκηρύξεις στη ζωή μας, έχουμε δει πολλά western και ξέρουμε πως μοιάζουν εκείνες οι αφίσες με τα χοντρά μαύρα γράμματα που αναγράφουν WANTED. Στην Νέα Υόρκη όμως το πήγαν ένα βήμα πιο πέρα και τώρα έχουν βγάλει ανακοίνωση πως δίνουν 160.000 σε όποιον κυνηγάει…αρουραίους. Καλό; Αν είσαι κυνηγός τρωκτικών και έχεις όρεξη για δουλειά μάλλον ήρθε η ώρα να κλείσεις το εισιτήριο σου για Νέα Υόρκη.

Κατά καιρούς έχουμε δει πολύ ιδιαίτερες αγγελίες εργασίας. Από influencers που ζητούνται σε κρουαζιερόπλοια για να βγάζουν φωτογραφίες, μέχρι δοκιμαστές στρωμάτων σε ξενοδοχεία. Τίποτα πλέον δεν μας εκπλήσσει η αλήθεια είναι, αλλά μετά από αυτήν την προκήρυξη μάλλον πρέπει να το ξανασκεφτούμε.

 

 

Γιατί ο Sergio Leone έφτιαχνε τόσο καλά western;

Μια τόσο αιμοδιψή προκήρυξη όπως αυτή που έβγαλε ο δήμος της Νέας Υόρκης δεν έχουμε ξαναδεί. Πιο συγκεκριμένα, ο δήμαρχος της πόλης, Έρικ Άνταμς, ανακοίνωσε πως ψάχνει «Διευθυντή του προγράμματος μείωσης των τρωκτικών». Η θέση είναι αρκετά καλή όσο αφορά τα χρήματα και μιλάμε για διευθυντικό στέλεχος. Από την άλλη όμως ουσιαστικά ο Δήμαρχος χρειάζεται έναν κυνηγό αρουραίων μιας και η Νέα Υόρκη έχει τεράστιο πρόβλημα με τα τρωκτικά.

 

 

Πολλοί είναι εκείνοι που αντιδρούν με τα άγρια ένστικτα του Δημάρχου και μάλιστα έχουν ποστάρει στο Twitter διάφορα σχόλια και αφίσες ενάντια στην «αγγελία» του Έρικ Άνταμς.  «Αν έχετε την ορμή, την αποφασιστικότητα και το ένστικτο να πολεμήσετε τον αδυσώπητο πληθυσμό των αρουραίων της Νέας Υόρκης, η δουλειά των ονείρων σας σας περιμένει», αναφέρει από την πλευρά του ο Άνταμς. Πάντως το μπάτζετ που δίνει για τη συγκεκριμένη θέση, δεν το λες και λίγο. Πιο συγκεκριμένα, ο μισθός θα κυμαίνεται από 110.000 ευρώ μέχρι και 160.000 ευρώ τον χρόνο για το ιδανικό άτομο.©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved