Το καθιερωμένο τζάμπολ στο Celebrity Basketball Game της W.I.N. Hellas είχε νικητές τις γυναίκες και πάνω από όλα την ανθρωπιά.

«Τις γυναίκες πρέπει να τις σεβόμαστε, να τις αγαπάμε και να τις προσέχουμε». Θα μπορούσε να είναι άνετα στίχος από τραγούδι του Λευτέρη Πανταζή, ο αγαπημένος ερμηνευτής όμως, όπως και αρκετοί ακόμα επώνυμοι, φρόντισε να στείλει το συγκεκριμένο μήνυμα σε μια άλλη «πίστα» από εκείνες που μας έχει συνηθίσει. Σε εκείνη της W.I.N. Hellas.

 

win manta samantha

Project manager W.I.N. Hellas Σαμάνθα Αποστολοπούλου 
Πρόεδρος W.I.N. Hellas Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου
Δεξιά με τον
 Θοδωρή Παπαλουκά

Στις 30 Νοεμβρίου του 2022 το Κλειστό Γήπεδο του Eurohoops Dome γέμισε από γνωστούς ανθρώπους της showbiz (και όχι μόνο) οι οποίοι συμμετείχαν στο καθιερωμένο PLAY 2 WIN-Celebrity Basketball Game της W.I.N. Hellas στέλνοντας το δικό τους, ηχηρό μήνυμα κατά της ενδοοικογενειακής βίας και της κακοποίησης των γυναικών, μεταλαμπαδεύοντας παράλληλα μια ευχάριστη διάθεση και πνεύμα μέσω του ευ αγωνίζεσθαι στο παρκέ.

Άλλωστε εδώ και καιρό η Project Manager της W.I.N. Hellas, Σαμάνθα Αποστολοπούλου μας είχε προετοιμάσει, όπως και κάθε άλλη χρονιά, για το μεγάλο event συντονίζοντας και δημοσιεύοντας τα απαραίτητα stories-μηνύματα στα social media. Κάθε μέρα και ένα υπέροχο «Στηρίζω τη W.I.N. Hellas» ήταν εκεί για να ζεστάνει την καρδιά μας, σαν το ζεστό χέρι της στοργικής μητέρας που είναι πάντα εκεί για να στηρίζει το παιδί της.

 

blue team play2win

 Η μπλε ομάδα ήταν η Νικητήρια με Προπονητές τους Λευτέρη Πανταζή, Δημήτρη Χουχουλή και Δημήτρη Γοβδελά (Mykonos Invest)  

Η αγάπη δεν πρέπει να πονάει

Σε ένα παιχνίδι με ξεκάθαρους νικητές, τις γυναίκες, και έναν μεγάλο ηττημένο, τη βία, όσοι βρέθηκαν στο Eurohoops Dome, διαγωνιζόμενοι και μη, ένιωσαν την έντονη αίσθηση και το πνεύμα του καλού σκοπού για το οποίο γινόταν το συγκεκριμένο event. Δεν ήταν ένας αγώνας που σε ενδιέφερε να δεις από κοντά το μπασκετικό υπερθέαμα, ούτε για να αισθανθείς ότι βρίσκεσαι πλάι σε μερικούς από τους πλέον γνωστούς επώνυμους της showbiz, κυρίως όμως για να γίνεις ένα με το μήνυμα της W.I.N. Hellas. Και όποιος βρέθηκε στο παρκέ, αγωνιζόμενος και μη, μετέφερε τη χαρά και το χαμόγελο σε βλέμματα και κάμερες.

Καθετί στο παρκέ του Eurohoops είχε τη δική του αξία. Από μια απλή ντρίμπλα, ένα πιθανό airball ακόμα και από απόσταση που λες «δεν γίνεται», το κάρφωμα του Ίαν Βουγιούκα, τα τρίποντα του φορμαρισμένου Γιώργου Λημνιάτη ή έστω την παρουσία του Πέρο Άντιτς ο οποίος ταξίδεψε στην Ελλάδα μονάχα για να βοηθήσει με την παρουσία του. Κανείς δεν κοίταξε το σκορ (για την ιστορία κέρδισε η ομάδα με τα Μπλε σκούρα), πάνω από όλα όμως, άπαντες διασκέδασαν το παιχνίδι. 

celebrity game play2win loyka samantha paris manta

Αντιπρόεδρος W.I.N. Hellas Χριστίνα Λουκά 
Project manager W.I.N. Hellas Σαμάνθα Αποστολοπούλου 
Πάρις Κασιδόκωστας 
Πρόεδρος W.I.N. Hellas Μάντα Τσαγκιά Παπαδάκου

 

Τι είναι ένας αγώνας άλλωστε; Ένα παιχνίδι. Και στο παιχνίδι που κυριαρχεί η ευγενής άμιλλα κερδίζουν όλοι, απλώς ξεχωρίζει πάντα εκείνος που το χαίρεται περισσότερο. Σε αυτό βέβαια συνετέλεσαν και όσοι έπιασαν στα χέρια τους το μικρόφωνο δίνοντας το «ρυθμό» σε εξέδρα και αγωνιζόμενους, από την πρόεδρο της W.I.N. Hellas, Μάντα Τσαγκιά-Παπαδάκου, την Project Manager της W.I.N. Hellas, Σαμάνθα Αποστολοπούλου, τους speakers Δημήτρη Χατζηγεωργίου και Χρήστο Καούρη, τους εκπροσώπους των Πλατινένιων Χορηγών, Navarino (Christian Vakarelis, VP Media Communications) και Panik Entertainment Group (Πάρις Κασιδόκωστας - Βαγγέλης Θεοδώρου, υπεύθυνος press office) αλλά και όλους όσους βρέθηκαν μπροστά στις κάμερες με δηλώσεις, τιμώντας την Παγκόσμια Ημέρα για την Εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών.

 

play 2 win

Αλέξανδρος Βουγιούκας, Γιώργος Μάνικας, Πέρο Άντιτς, Αντώνης Δημητριάδης, Σάβας Πούμπουρας, Όλγα Φαρμάκη 

 

Σε μυστήριους καιρούς τους οποίους ζούμε όπου οι ανθρώπινες αξίες αρχίζουν να ξεθωριάζουν, έχουμε ανάγκη από events που ενεργοποιούν την ανθρωπιά που κρύβεται μέσα μας, γεμάτα παθιασμένους συντελεστές που θα μεταλαμπαδεύσουν τη «λάμψη» των ιδεών τους.

Όπως φροντίζει να κάνει η W.I.N. Hellas και όλοι όσοι την απαρτίζουν.

* Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συμμετέχοντες -παίκτες-χορηγούς- και κυρίως διοργανωτές του συγκεκριμένου event. Και του χρόνου ακόμα καλύτερα.

 

galazia

Σάβας Πούμπουρας, Νίκος Χατζής, Γιάννης Μανιάτης, Στέφανος Κοτσόλης, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Κώστας Σόμμερ, Ηλίας Γκότσης

 

Μεταξύ των ανθρώπων που συμμετείχαν αφιλοκερδώς PLAY 2 WIN - Celebrity Basketball Game της W.I.N. Hellas, το οποίο παρουσίασαν οι sportcasters, Δημήτρης Χατζηγεωργίου και Χρήστος Καούρης, πήραν μέρος οι εξής:

Δημήτρης Αλεξάνδρου, Χριστίνα Αλούπη, Γιάννης Αναστασίου, Πέρο Άντιτς, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Όλγα Βασδέκη, Αλέξανδρος Βουγιούκας, Ίαν Βουγιούκας, Ηλίας Γκότσης, Αντώνης Δημητριάδης, Σάρρα Εσκενάζυ, Κατερίνα Ευαγγελινού, Ματίνα Ζάρα, Θέλξη, Γιώργος Καραγκούνης, Πάρις Κασιδόκωστας - Λάτσης, Δημήτρης Κελεπούρης, Κώστας Κοκκινάκης, Ειρήνη Κολιδά, Στέφανος Κοτσόλης, Αντονέλλα Κουεγιάρ, Γιώργος Κρικοριάν, Γιώργος Λημνιάτης, Μιρέλλα Μανιάνι, Γιάννης Μανιάτης, Γιώργος Μάνικας, Δωροθέα Μερκούρη, Νεσχάν Μουλαζίν, Φώτης Μπέσικος, Τάνια Μπρεάζου, Αννίτα Ναθαναήλ, Άννυ Πανταζή, Κλέλια Πανταζή, Λευτέρης Πανταζής, Μάντα Παπαδάκου, Ορθούλα Παπαδάκου, Γιώργος Παπαδόγαμβρος, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Σοφία Παπαδοπούλου, Σόφη Πασχάλη, Σάββας Πούμπουρας, Έρρικα Πρεζεράκου, Άννα Πρέλεβιτς, Τέα Πρέλεβιτς, Σπύρος Πώρος, Χριστίνα Σάλτη, Κώστας Σόμμερ, Ευαγγελία Τσιορλίδα, Σοφία Τσιώμου, Όλγα Φαρμάκη, Μάικ Φαφαλής, Μάσα Φασούλα, Φανή Χαλκιά, κ.α.

Προπονητές  στη «γαλάζια» ομάδα ήταν οι Γιώργος  Καλαϊτζής & Νίκος Χατζής, ενώ στην «μπλε » οι Δημήτρης Χουχουλής & Λευτέρης Πανταζής. Assistant coach ο Δημήτρης Γοβδελάς (Mykonos Invest). 

Τον αγώνα διαιτήτευσαν (ΚΕΔ/ΕΟΚ) οι Βασίλης Γερός, Αλέξανδρος Ζιώγας και Όλγα Φραγκούλη, ενώ κριτές ήταν η Αγγελική Απιτιαγοπούλου και ο Νίκος Παπαγιοβάνης.

 

 team play2win

 Οι Προπονητές  Γιώργος Καλαϊτζής & Νίκος Χατζής μαζί με την γαλάζια ομάδα 

 

  • Οι MAD Radio, Eurohoops, Queen.gr και Ratpack.gr κλήρωσαν από μια διπλή πρόσκληση για τον αγώνα.

    • ΠΛΑΤΙΝΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: NAVARINO, PANIK ENTERTAINMENT GROUP
    • ΧΡΥΣΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ: ΜΗΤΕΡΑ, MOTOR OIL
    • ΑΣΗΜΕΝΙΟΙ ΧΟΡΗΓΟI:ANGELOPOULOS HAIR & BEAUTY COMPANY, ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ, KOKKORIS OPTICS, PERE UBU, SEAJETS
    • ΧΑΛΚΙΝΟΙ ΧΟΡΗΓΟΙ:ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ ΣΤΑΜΟΥ, FIX ΑΝΕΥ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ MINETTA, THE BIG BAD WOLF, JCOU, LEASE PLANET, MA CHERIE, MUSEUM OF ILLUSIONS, MYKONOS INVEST, PAPADOGAMVROS, RAVAGO, ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ, ZAATAR
    • ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ: ANTETOKOUNBROS, BLISS PROJECTS, COCA COLA 3E, EUROHOOPS, GALAKTEROS PRODUCTION, MK2 ,SPALDING, ΖΕΝΙΘ
    • ΧΟΡΗΓΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ:DPG MEDIA , MAD TV , MEGA, PAPADAKIS PRESS, QUEEN.GR, RATPACK

 

h agapi den prepei na ponaei

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved