Η μικρή αγγλική πόλη που μέχρι και η ίδια η μιζέρια αποφεύγει

Σε ελεύθερη μετάφραση, είναι η πιο μίζερη πόλη του κόσμου σύμφωνα με νέα μελέτη.

Το Ηνωμένο Βασίλειο είναι γεμάτο από μερικές από τις πιο γραφικές τοποθεσίες και γραφικούς προορισμούς του κόσμου - καθώς και μερικά από τα χειρότερα σημεία του κόσμου. Και φαίνεται σαν κάποιοι κάτοικοι να έχουν ξενερώσει άσχημα που μένουν στο χειρότερο μέρος του κόσμου, καθώς έχουν ενημερωθεί ότι ζουν στην πιο μίζερη πόλη στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ίσως και πιο μίζερη σε όλο τον πλανήτη.

Το Κόλτσεστερ, το οποίο ανακηρύχθηκε επισήμως σε πόλη πριν λίγο καιρό, μόλις πριν από τρεις μήνες, έχει ήδη ονομαστεί ως ένα μέρος όπου τα «όνειρα πάνε εκεί κυριολεκτικά για να πεθάνουν». Σύμφωνα με το Γραφείο Εθνικής Στατιστικής (ONS), η πόλη με έδρα το Έσσεξ - η οποία είναι γνωστή για τον ζωολογικό κήπο της και το κάστρο του 11ου αιώνα, έχει ανατινάξει σε νούμερα μιζέριας όλες τις άλλες ζοφερές πόλεις της Αγγλίας, τα επίπεδα άγχους και το ανικανοποίητο των κατοίκων. Εδώ μιλάμε για το Βασίλειο της ζοφερότητας.

Εσύ θα πλήρωνες κανονικό εισιτήριο για να μπεις μέσα σε μία πόλη;

Τα αποτελέσματα, τα οποία ελήφθησαν από Βρετανούς σε όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, είδαν το Κόλτσεστερ να «βραβεύεται» με μόλις 6,8 στα 10 για τη συνολική μέση βαθμολογία ευτυχίας των κατοίκων - καθιστώντας την πόλη το μέρος με τη χαμηλότερη βαθμολογία από οποιαδήποτε άλλη πόλη ή χωριό.

 

 
 

«Σκέτος ζόφος», έγραψε ένας κάτοικος στο Twitter για το αποτέλεσμα, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Αυτό εξηγεί μερικά πράγματα». «Γεννήθηκα στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο Κόλτσεστερ και τα πρώτα μου χρόνια τα πέρασα εκεί - τα δεδομένα του ONS δεν με εκπλήσσουν καθόλου», πρόσθεσε ο Άντριου για την άτυχη πόλη. Άλλα μέρη που παραλίγο να δώσουν στο Κόλτσεστερ την δεύτερη θέση από την άποψη της δυστυχίας ήταν το Norwich, το Norfolk και το Tunbridge Wells στο Kent.

 

 
 

Οδηγήστε όμως μόλις 15 μίλια βόρεια από τη νικήτρια (ή θα έπρεπε να πούμε τη χαμένη) πόλη της δυστυχίας και θα βρεθείτε στην περιοχή Babergh, στο Suffolk, η οποία έχει συγκεντρώσει μια σχετικά πιο "χαρούμενη" βαθμολογία 7,8 στα 10.

Εν τω μεταξύ, η πόλη Redditch των Midlands κέρδισε έναν λιγότερο εντυπωσιακό τίτλο της δεύτερης πιο δυστυχισμένης θέσης, έχοντας χάσει έναν ολόκληρο βαθμό από τα δεδομένα 2018/2019 κατά την τελευταία βαθμολογία μιζέριας.

Αν είσαι λοιπόν από εκείνους τους παράξενους τουρίστες που πάνε μόνο σε περίεργα μέρη, τότε το Κόλτσεστερ είναι για σένα.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved