associated press Αντριάνο: Ο γάμος του κράτησε λιγότερο και από του Γκλέτσου γιατί προτίμησε το Μουντιάλ

Έσπασε το ρεκόρ του Απόστολου και χώρισε σε 24 μέρες διότι άφησε τη γυναίκα του και εξαφανίστηκε για τη Βραζιλία.

Ένας μήνας. Αυτό ήταν το ρεκόρ του Απόστολου Γκλέτσου αναφορικά με τον πιο γρήγορο γάμο της showbiz. Ωστόσο τα ρεκόρ είναι για να σπάνε. Και αν υπάρχει ένας τύπος εκεί έξω που βλέπει κάθε ρεκόρ ως πρόκληση, αυτός είναι ο Αντριάνο. Ο παικταράς που ξεκίνησε τα από τα γκέτο της Βραζιλίας, έφτασε στο ποδοσφαιρικό πάνθεον με την εμφάνιση της Ίντερ και επέστρεψε στα γκέτο και το thug life. Ο Βραζιλιάνος πρώην star του ποδοσφαίρου είχε υποσχεθεί στον εαυτό του να μπει στον ίσιο δρόμο. Και όπως συμβαίνει στην πλειοψηφία αυτών των περιπτώσεων, μία γυναίκα αρκεί για να σε βάλει -έστω και για λίγο- στον σωστό δρόμο.

 

 

Ο Αντριάνο αποφάσισε να παντρευτεί, ν΄ αφήσει τα γκανγκστεριλίκια και να γίνει ένας σωστός οικογενειάρχης. Παντρεύτηκε την αγαπημένη του αλλά  το όνειρο του γάμου κράτησε μόλις 24 μέρες. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από τη χώρα του καφέ, ενημέρωσε τη σύζυγό του πως θα ταξιδέψει μέχρι την Βραζιλία για να δει τη «σελεσάο» στον αγώνα με την Ελβετία για το Μουντιάλ του Κατάρ. Ένας άντρας να θέλει να δει με τους κολλητούς του έναν αγώνα ποδοσφαίρου. Τι πιο σύνηθες να συμβεί;

Στο Κατάρ φτιάχτηκε το πρώτο πλήρως συναρμολογούμενο γήπεδο του κόσμου

Όχι πάντως αυτό που αποφάσισε να κάνει ο Αντριάνο. Ο Βραζιλιάνος γλέντησε λίγο περισσότερο τη νίκη της Εθνικής Βραζιλίας, εξαφανίστηκε για δύο μέρες χωρίς να δώσει κανένα σημείο ζωής στην αγαπημένη του και αποφάσισε μετά από τρεις μέρες να επιστρέψει στο σπίτι. Η γυναίκα του δεν το εκτίμησε και τόσο πολύ και ακολούθησε ένας επικός τσακωμός. Οι δικαιολογίες που προσπάθησε να χρησιμοποιήσει ο 40χρονος δεν την έπεισαν, με αποτέλεσμα να έχουμε ένα από τα πιο γρήγορα διαζύγια της ιστορίας.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved