Έχουμε καλά νέα για όλους του «τελειωμένους» με τον Χάρι Πότερ

Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά από την Warner Bros.

Πολύ πρόσφατα μάθαμε πως θα έχουμε καινούρια ταινία Harry Potter. Αυτό για εμάς του πορωμένους με τον μικρό (όχι πλέον) μάγο δεν είναι απλά ένα καλό νέο, είναι ένα ιστορικό γεγονός. Πρόσφατα μάθαμε για τις προθέσεις της Warner Bros. Discovery να φέρει νέες ταινίες Harry Potter στην οθόνη, ενώ λίγο αργότερα ότι «ψήνεται» η πρώτη τηλεοπτική σειρά. Παρόλο που δεν είναι κάτι επίσημο, φαίνεται ότι η εταιρία είναι σε σκέψεις τους τελευταίους μήνες για να επαναφέρει στις οθόνες σας το franchise.

Ποιος δεν έχει λιώσει με τα βιβλία του Potter; Ακόμη περισσότερο, ποιος δεν έχει λιώσει με τις ταινίες του; Η J.K. Rowling μαζί με τον Jack Thorne έγραψαν ένα καταπληκτικό θεατρικό βασισμένο σε μία συνέχεια της ιστορίας του Harry Potter, από εκεί που τελείωσαν οι ταινίες, ξεκινάει το θεατρικό με τίτλο Cursed Child. Το θεατρικό πήγε πολύ καλά όταν είχε παιχτεί το 2016 στο Λονδίνο, σε πολύ λίγες παραστάσεις για μερικούς εκλεκτούς που πρόλαβαν εισιτήρια. Τώρα η Warner Bros ψήνεται άσχημα να το κάνει ταινία και μάλιστα μία νέα επίσημη ταινία Harry Potter. Πόσο καταπληκτικό είναι αυτό; Μετά την αποτυχία της σειράς Fantastic Beasts, όλοι οι πορωμένοι Ποτεράκηδες θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο από το σύμπαν του διάσημου μάγου.

 

GettyImages 1429505094 e1665533949834 1

Τι είναι το Cursed Child που φημολογείται πως θα είναι η νέα ταινία του Harry Potter;

Την εντολή για "περισσότερο Harry Potter" περιεχόμενο έδωσε το νέο αφεντικό της εταιρίας, David Zaslav, και φαίνεται πως ήδη στη Warner κινούν γη και ουρανό για να βρουν το επόμενο βήμα του Harry Potter. Και αυτό φαίνεται πως συνεχίζεται τώρα, καθώς μάθαμε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

 

 
 

Η πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Warner Bros. TV, Channing Dungey, μίλησε στο τηλεοπτικό συνέδριο Content London στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εκείνη, μεταξύ άλλων δήλωσε δήλωσε ότι θα ήθελε μία τηλεοπτική σειρά πάνω στο franchise. Τις δηλώσεις που θα διαβάσετε παρακάτω τις μεταφέρει το Variety.

Μακάρι να μπορούσα να σας πω ότι κάτι ήταν στον ορίζοντα, αλλά υπάρχει πολύ ενδιαφέρον και πολύ πάθος για κάτι τέτοιο.

Αυτό που είναι υπέροχο είναι ότι και το κοινό είναι αφοσιωμένο και πανέτοιμο για κάτι τέτοιο. Και αυτό φάνηκε και από την τρομερή απήχηση που είχε πέρυσι το Return to Hogwarts που έπαιξε στο HBO Max.

Οπότε μένει να καταλάβουμε ποιο είναι το επόμενο και σωστό βήμα.

πηγή



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved