Associated Press Ο James Cameron έχει τη λύση αν θέλεις τουαλέτα στη μέση του Avatar 2

O θρύλος του Χόλυγουντ έχει ξεφύγει εντελώς αλλά με την καλή έννοια.

Όλοι περιμένουμε πως και πως το Avatar 2 και όχι τυχαία. Το κόστος της παραγωγής του Avatar 2 είναι ιλιγγιώδες καθώς αγγίζει τα $400 εκατομμύρια δολάρια -προ κόστους προώθησης και μάρκετινγκ- καθιστώντας το έτσι ως την ακριβότερη ταινία όλων των εποχών. Όπως έχει δηλώσει ανοιχτά ο Cameron, για να θεωρηθεί επιτυχημένο το Avatar 2 θα πρέπει να φτάσει στο Top 5 των πιο επιτυχημένων εμπορικά ταινιών στην ιστορία, δεδομένου του τεράστιου κόστους της παραγωγής και των προσδοκιών που έχει η Disney από αυτό. Μάλιστα εξασφάλισε και την πολυπόθητη προβολή στην Κίνα, τη μεγαλύτερη αγορά κινηματογραφικών αιθουσών σε όλον τον κόσμο, κάτι που δίνει σημαντικές ελπίδες για να διαλύσει τα ταμεία, όπως ο προκάτοχός του.

 

 
 

Το «Avatar: The Way Of Water» συνεχίζει την παράδοση των καλών sequel

Ο μεγάλος σκηνοθέτης των άπειρων επιτυχιών του Χόλυγουντ έχει την απάντηση σε όσους έχουν συχνοουρία όταν βλέπουν μία ταινία. Εντάξει, πλάκα κάνουμε, ξέρουμε πως συμβαίνει σε όλους μας. Μπορεί να βλέπεις την πιο ενδιαφέρουσα ταινία αλλά να σε πιάνει κατούρημα τι να κάνουμε, φυσική ανάγκη είναι αυτή. Ο σκηνοθέτης όμως του νέου Avatar δεν έχει ιερό ούτε όσιο, αλλά πάντα με την καλή έννοια της φράσης. Δε χαρίζεται σε κανέναν και μοιράζει σούπερ αλήθειες και επικές ατάκες. Όταν ο James Cameron ακούει διάφορα παράπονα για το άκρως αναμενόμενο Avatar 2. Δεν σηκώνει πολλά πολλά ο άρχοντας της κάμερας κι έχει τα δίκια του.

Στη νεότερη εκτενή συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο mastermind πίσω από το σύμπαν των Avatar και θρυλικός σκηνοθέτης δεν μάσησε τα λόγια του όταν το μέσο τον ρώτησε τι να κάνει το κοινό σε περίπτωση που χρειαστεί διάλειμμα για τουαλέτα. Βλέπετε, η διάρκεια των 3 ωρών και 12 λεπτών του Avatar: The Way of Water είναι μεγάλη σε σχέση με τον μέσο όρο και έτσι υπάρχει το ενδεχόμενο μέρος των θεατών να χρειαστεί διάλειμμα.

 

 
 

Ας πάνε οποιαδήποτε στιγμή θέλουν. Θα μπορέσουν να δουν τη σκηνή που έχασαν όταν έρθουν να τη ξαναδούν.

Χμ. Τόσο σίγουρος λοιπόν για την ταινία του ο κύριος Cameron. Οπότε πιστεύει πως θα το δούμε όχι μόνο μία φορά αλλά πολλές.

Μεταξύ πολλών άλλων, στην ίδια συνέντευξη ο Cameron εμφανίστηκε έτοιμος για τα Avatar 6 και 7, αλλά και να παραδώσει το franchise στον διάδοχό του. Για να το κάνει αυτό όμως θα πρέπει να τον εκπαιδεύσει κατάλληλα, ασχέτως του πόσο ικανός σκηνοθέτης είναι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved