Associated Press Τελικά είχε καλό λόγο ο Harrison Ford να ρίξει μπουνιά στον Ryan Gosling;

Προσπαθούμε να καταλάβουμε τι ακριβώς έχει γίνει μιας και γίνεται χαμός στα social.

Δεν είναι ότι πιο συνηθισμένο να ρίχνει μπουνιά ο ένας ηθοποιός στον άλλο πίσω από το γύρισμα κατά τη διάρκεια της παραγωγής μίας ταινίας. Κι όμως αυτό ακριβώς έγινε με το υπερδιάσημο δίδυμο των Harrison Ford και Ryan Gosling. To 2017 είχαν ένα θερμό επεισόδιο αυτοί οι δύο κατά τη διάρκεια γυρισμάτων για το Bladerunner 2049. Ο ίδιος ο Harrison Ford εξηγεί τι ακριβώς συνέβη. «Διάβασα λάθος το σενάριο» είπε ο βετεράνος ηθοποιός. «Ήταν μία σκηνή όπου υπήρχαν strobe lights κι έπρεπε να παλέψουμε με τον Ryan, δεν υπολόγισα καλά και του έριξα μία γερή γροθιά στο πρόσωπο. Σπάνια συμβαίνει κάτι τέτοιο, κι όμως τον πέτυχα».

 

 
 

Indiana Jones 5 και Guardians of the Galaxy Vol.3 σε νέα τρέιλερ

Ο Gosling απάντησε (μιας αι οι δύο ήταν καλεσμένοι σε ένα πολύ γνωστό talk show): «Και πάλι είμαι πολύ τυχερός που δεν έφαγα κι άλλες, κάτω από αυτές τις συνθήκες ο Harrison γίνεται εντελώς ζώο». «Δεν ήταν όμως και πολύ καλή μπουνιά» απάντησε ο Ford. «Αυτό μπορώ να το κρίνω μόνο εγώ» λέει ο Gosling. Σε μία άλλη συνέντευξη του ο Ford πρόσθεσε: «Ο Gosling ή μάλλον το πρόσωπο του, ήταν εκεί που δεν θα έπρεπε να είναι». Ο Ryan Gosling όμως τελικά δεν του κρατάει καμία κακία και μάλιστα ανέφερε: «Είναι πραγματική δικαίωση να τρως ξύλο από τους ήρωες σου».

Εμείς φυσικά περιμένουμε πως και πως να δούμε την CGI μεταμόρφωση του Harrison Ford στο πέμπτο Indiana Jones το οποίος θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα και λέγεται πως το AI κατάφερε να τον κάνει ξανά νέο. Αυτή θα είναι και η τελευταία φορά που θα δούμε τον διάσημο ηθοποιό να φοράει το καπέλο του και να κραδαίνει το διάσημο μαστίγιο του.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved