Indiana Jones 5 και Guardians of the Galaxy Vol.3 σε νέα τρέιλερ

Τόσο καιρό τα περιμέναμε, επιτέλους έφτασαν. Τι περιμένουμε από τον Indy και τους χαβαλέδες της Marvel;

Η αλήθεια είναι ότι είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε τόσο καιρό που δεν βλέπαμε κάτι από τα μεγαλεπίβολα πρότζεκτ των Lucasfilm και Marvel. Αλλά ας τα πιάσουμε με τη σειρά.

Ο Indy δίνει ρέστα

Δεν πα να είναι 80 ετών και να έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που οι τούμπες και τα κασκαντεριλίκια ήταν άλλη μια μέρα στη δουλειά, ο Χάρισον Φορντ ετοιμάζεται για μία τελευταία περιπέτεια ως ο αρχαιολόγος με το καπέλο και το μαστίγιο και όπως είδαμε στο τρέιλερ δεν σκοπεύει απλώς να κάθεται. Ο Indiana Jones στην 5η του περιπέτεια -η οποία ευελπιστούμε να μας αποζημιώσει για την μάπα το Crystal Skull – έχει ραντεβού με την μοίρα. Δεν το λέμε εμείς αλλά ο ίδιος ο τίτλος του φιλμ,  «Indiana Jones and the Dial of Destiny». Όσον αφορά την πλοκή μην νομίζετε ότι θα ξεφύγουμε από τα κλασικά. Ο Indy θα πιάσει μαστίγιο και θα τα βάλει ξανά με τους «πελάτες» του, τους Ναζί στο δρόμο μιας ανακάλυψής του.

Το Indiana Jones 5 έρχεται στους κινηματογράφους στις 30 Ιουνίου του 2023 και είναι σε σκηνοθεσία James Mangold (Walk the Line, Logan), ο οποίος αντικαθιστά τον Steven Spielberg που θα εκτελεί μόνο χρέη παραγωγού.

 

 

Ο Adam Warlock έφτασε στη Marvel

Μετά τη χριστουγεννιάτικη έκδοσή τους, η Φύλακες του Γαλαξία ετοιμάζονται για μια νέα περιπέτεια. Peter Quill, Rocket, Drax, Gamora, Mantis, Nebula και Groot προσγειώνονται σε έναν πλανήτη αλλά όπως είναι γνωστό δεν μπορούν να μείνουν ήσυχοι και τα κάνουν μαντάρα (ξανά). 

Το συγκεκριμένο τρέιλερ μπορεί να μην δείχνει πολλά, αλλά την αποκάλυψη-είδηση που περίμενε χρόνια το κοινό του MCU την έκανε και με το παραπάνω. Ο Adam Warlock (Will Poulter), το πανίσχυρο ον και λατρεμένος ήρωας των κόμικ ο οποίος «γεννήθηκε» στο φινάλε του Guardians of the Galaxy Vol.2 κάνει την εμφάνισή του για ελάχιστα δευτερόλεπτα με μια γροθιά που τσάκισε την Nebula και όλα δείχνουν πως στο επόμενο τρέιλερ θα τον δούμε περισσότερο, πόσο μάλλον στην ταινία.

Η πρεμιέρα του Guardians of the Galaxy Volume 3 θα γίνει στις 5 Μαίου του 2023.

 

 


©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved