Τι χτίζει η Aston Martin στο Τόκιο;

Σπίτια φυσικά, γιατί οι αισθητικοί κανόνες είναι ίδιοι για κτίρια και αυτοκίνητα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε ένα τετράτροχο λογότυπο αντί αρχιτεκτονικής υπογραφής, δεν είναι καν η πρώτη φορά για την Aston Martin. Ο αγγλικός πάροχος μέσων μετακίνησης για τον James Bond έχει μπει για τα καλά στον χώρο του real estate, με την Aston Martin Residences να έχει φτιάξει μέχρι τώρα έναν ουρανοξύστη πολυτελών κατοικιών στο Μαϊάμι, αλλά και στη Νέα Υόρκη. Τώρα όμως ήρθε η ώρα για το άνοιγμα των φτερών και πάνω από την Ασία.

 

 

Μετά από τις κατοικίες Lamborghini στην Αραβική Χερσόνησο, πάμε στην Ιαπωνία, όπου οι Άγγλοι έφτιαξαν την πρώτη τους τετραόροφη κατοικία στην υψηλού κύρους περιοχή Omotesando του Τόκιο. Η πρώτη κατοικία της Aston Martin στη χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου ονομάζεται No 001 Minami Aoyama, κάτι που υπονοεί ότι έρχονται κι άλλα παρόμοια projects. Για την ολοκλήρωση του σχεδίου, συνεργάστηκαν με τους Ιάπωνες VIBROA και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον αντάξιο ενός ιδιοκτήτη μιας DB5.

Πώς είναι να ζεις σε ένα σπίτι σχεδιασμένο από τη Lamborghini;

Ξεκινώντας από τα κάτω προς τα πάνω, στο επίκεντρο της οικίας είναι το ισόγειο που καταλαμβάνει το γκαράζ, κάτι απόλυτα λογικά λόγω του ονόματος. Φυσικά αυτό δεν λέγεται απλά «γκαράζ», αλλά ούτε και πιλοτί, αν και μοιάζει πολύ. Η Automotive Gallery, η οποία είναι και θέαμα για το σαλόνι, έχει δύο θέσεις στάθμευσης, είτε για μονά-ζυγά, είτε για να κάνει παρέα και κάποιο άλλο αυτοκίνητο στην αγαπημένη Aston Martin του ιδιοκτήτη.

 

 

Στις υπόλοιπες παροχές του σπιτιού θα δούμε ένα σπα, πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, ένα κελάρι κρασιού, home cinema και τα αναμενόμενα υπνοδωμάτια. Η όλη κατασκευή, η οποία θα είναι έτοιμη τον Νοέμβριο του 2023. είναι ένα αποτέλεσμα συγκερασμού στοιχείων από τον παραδοσιακό ιαπωνικό μινιμαλισμό και του ζεστού βρετανικού εσωτερικού χώρου. Οι απλές ψυχρές γραμμές συναντούν τη ζεστασιά του ξύλου και το τελικό αποτέλεσμα είναι ένα φωτεινό και φιλόξενο περιβάλλον για μια οικογένεια και δύο Aston Martin. Μην ρωτήσετε πόσο κοστίζει, έχει πωληθεί ήδη. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved