To trailer του Cocaine Bear μας προετοιμάζει για μια απίθανη πραγματική ιστορία

Πριν από περίπου 40 χρόνια, μια αρκούδα βρήκε 30 κιλά κοκαΐνης και τα έφαγε.

Πώς θα ήταν αν το The Revenant με τον Leonardo DiCaprio συναντούσε το The Jaws; Ωραία τώρα βάλτε στην εξίσωση και το ότι το σενάριο αυτή της ταινία θα έπρεπε να είναι και πραγματική ιστορία, καλό δεν ακούγεται; Αυτό ακριβώς είναι το Cocaine Bear, η ιστορία μιας αρκούδας που ανακάλυψε 30 κιλά κοκαΐνης, τα έφαγε, ξεσάλωσε και μετά από λίγο πέθανε από OD. 

Η ιστορία εξελίσσεται στο μαγικό 1985, στα μισά της πιο μυθικής δεκαετίας σε ό,τι αφορά την κοκαΐνη και πρωταγωνιστεί μια μαύρη αρκούδα 80 κιλών. Στην περιοχή όπου ζούσε, στο φυσικό της περιβάλλον, είχε πέσει ένα φορτίο από το αεροπλάνο του Andrew Thornton, ένας από τους πιο διαβόητους μεσάζοντες κοκαΐνης ο οποίος πραγματοποίησε μερικές από τις πιο ριψοκίνδυνες και ευφάνταστες παραδόσεις, μέχρι αυτή την επεισοδιακή τελευταία που του στοίχισε και τη ζωή.  

 

 

Η αρκούδα βρήκε την τσάντα με την κοκαΐνη, η οποία ήταν και 100% καθαρή, και αφού έσκισε τα 40 περίπου σακουλάκια, την έφαγε. Όπως ήταν απολύτως λογικό, η αρκούδα έγινε αρκετά επιθετική και όσοι είχαν την τύχη να τη συναντήσουν, όπως θα δούμε και στην ταινία, τα χρειάστηκαν λίγο. 

Η αισθητική της δεκαετίας του ‘80 ταιριάζει απόλυτα με το θέμα, σε ένα στυλ πιο ενήλικου Stranger Things, ενώ το cast περιλαμβάνει το δίδυμο των The Americans, Keri Russell και Matthew Rhys, αλλά και τον τελευταίο ρόλο του σπουδαίου Ray Liotta με τρομερό μαλλί λίγο πριν πεθάνει πρόωρα. Στην καρέκλα του σκηνοθέτη βρίσκεται η Elizabeth Banks.

 

 

Για τους λάτρεις της στατιστικής, η αξία της κοκαΐνης που κατανάλωσε η άτυχη αρκούδα, έφτανε τα 15 εκ. δολάρια και ήταν μόνο ένα από τα πολλά τέτοια φορτία που κατάφερε να μεταφέρει ο Thornton από την Κολομβία, μέχρι την πολιτεία της  Τζόρτζια, απευθείας με το Cessna του. Τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά την πρεμιέρα του Cocaine Bear, στις 24 Φεβρουαρίου του 2023.  



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved