Είδαμε το τρέιλερ και μας γέμισε νοσταλγία. Τουλάχιστον για τρία πράγματα.

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας το teaser τρέιλερ της animated ταινίας Super Mario η οποία υπόσχεται να ξεπλύνει την ντροπή της αντίστοιχης του 1993 που ελπίζουμε να την ξεχάσουμε σύντομα, δεν τρελαθήκαμε και τόσο παρακολουθώντας τον νέο μανιταρόκοσμο και τον Mario του Chris Pratt.

Πώς ο Super Mario εξελίχθηκε στον αγαπημένο μας videogame-ήρωα

Λίγες βδομάδες αργότερα ωστόσο κυκλοφόρησε το κανονικό τρέιλερ και κάπως μπήκαν κάποια πράγματα στη θέση τους. Δεν είναι τόσο το ότι είδαμε σε πιο σφαρική οπτική και εν δράσει τον Mario, όσο του ότι κάθε του κίνηση ήταν βγαλμένη από τα videogames του που αγαπήσαμε.

Πέρα βέβαια από τον Super Mario του Pratt, θα βρίσκονται και άλλοι ήρωες τους οποίους σου δείχνουμε στο παρακάτω άλμπουμ:

Αυτό το τρέιλερ ήταν βουτυγμένο στην νοσταλγία και τις ώρες που έχεις περάσει πάνω από μια κονσόλα της Nintendo. Κυρίως όμως να ανατρίχιασε για τους παρακάτω λόγους.

 

Donkey Kong

Ποιος περίμενε ότι από ένα arcade videogame του 1981 θα γεννιόταν ένας ήρωας που θα χαρακτήριζε ολόκληρη gaming γεννιά. Ήταν τότε που το Donkey Kong μας σύστησε τον Jumpman ο οποίος έπρεπει να ανέβει έναν-έναν τους ορόφους και να απελευθερώσει την φίλη του ονόματι Pauline. Με τα χρόνια ο Jumpman μετονομάστηκε στον Mario που ξέρουμε σήμερα. Όσο για τον Donkey Kong δεν ξέρουμε αν στην ταινία θα αλλάξει πλευρά, το σίγουρο είναι ότι είχε έρθει επιτέλους ο καιρός για το κινηματογραφικό ντεμπούτο του. Πάντως τον Mario τον τρέλανε στη φάπα. 

 

Έχεις δει ξυρισμένο τον Super Mario;

Mario Kart

Ειλικρινά ποιος δεν είδε τον αγαπημένο μας υδραυλικό να γκαζώνει πάνω σε ένα καρτ και δεν ανατρίχιασε. Η εικόνα του άλματος στο υπερπέραν και η προσγείωση πάνω σε μια πίστα ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμασταν για να μπούμε στην πρίζα. Μπορεί να μην τον είδαμε ακόμα να εκσφενδονίζει κάποια μπανάνα για να προκληθούν τετ α κε, αλλά έχουμε μια πεποίθηση ότι στη Nintendo μας το φυλάνε για την ταινία. Παρόλα αυτά δεν θα μας χαλούσε ένα controller της Nintendo και να γκαζώσουμε και εμείς μαζί του.

 

 

Ο κόσμος θυμίζει GameBoy

Στον κόσμο του Super Mario κανένα έδαφος δεν είναι σταθερό. Το είδαμε στο τρέιλερ και θυμηθήκαμε πόσες φορές είχαμε χάσει παίζοντας GameBoy ή σε κάποια έκδοση της Nintendo όταν ξεχαστήκαμε και δεν πραγματοποιήσαμε το απαιτούμενο αλματάκι.

Εάν ξεχνούσες να κάνεις άλμα, το Super Mario 64 δεν το τερμάτιζες.

 

 

Τα power ups από τα λουλούδια, οι κλασικοί σωλήνες στους οποίους τρύπωνε και άλλαζε πίστα, οι σκάλες ή γενικότερα οι δίοδοι που βρίσκονταν στον αέρα, όλα θυμίζουν videogame.

Με όλα αυτά περισσότερο θέλουμε να ξεθάψουμε κάποια παλιά κονσόλα της Nintendo παρά να δούμε την ταινία. Βέβαια δεν χάνουμε να κάνουμε μια βόλτα στους κινηματογράφους στις 7 Απριλίου όταν και θα κυκλοφορήσει το φιλμ.

©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved