ΙΝΤΙΜΕ Και «Άριελ» και σεισμοί: Τι άλλο θα ζήσουμε

Αρχίζει η θεομηνία και ταυτόχρονα σύεται η Γη κάτω από τα πόδια μας. Κανένα έλεος.

Τι άλλο ακολουθεί δεν ξέρουμε. Από τη μία ο κόσμος δεν ξέρει τι να πρωτοκάνει με το κύμα ακρίβειας, ύστερα σαλτάρει με την καθημερινότητα των παιδόφιλων και των Balenciaga που διαβάζει στα social media και εκεί που προετοιμάζεται για έναν δύσκολο χειμώνα, σεισμικές δονήσεις και καταιγίδα «Άριελ» κάνουν δυναμικό double team ενισχύοντας την απαλεψιά των καιρών.

Αν μέναμε στη Χαβάη αυτή τη στιγμή θα είχαμε να λέμε ότι μέσα σε όλα εξερράγη και το ηφαίστειο Μάουνα Λόα. Όχι τίποτα άλλο, έπρεπε να σκάσει μαζί με όλα τα άλλα το μεγαλύτερο ηφαίστειο στον κόσμο.

 

 

Τι άλλο θα γίνει;

Με τα συννεφάκια και τις βροχούλες που σκεπάζουν τις ελληνικές πεδιάδες και τα βουναλάκια, όπως θα έλεγε και ο μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, έχουμε αρχίσει ήδη να προετοιμαζόμαστε για ένα σκληρό διήμερο. Η βροχή και οι αέρηδες κλασικά θα μας κλείσουν μέσα, ενώ η κίνηση στους δρόμους θα είναι ακόμα πιο ανηπόφορη από τα συνηθισμένα.

Το κέντρο της Αθήνας πάντως θύμιζε παρκέ από την βροχή:

 

Τα χειρότερα φανάρια της Αθήνας.

Καλό είναι παίρνουμε στο χαλαρό τη συγκεκριμένη κατάσταση, να διασκεδάζουμε με το όνομα της κακοκαιρίας που φέρνει στη Μικρή Γοργόνα της Disney και αν είναι να τσαντιζόμαστε με κάτι ας είναι η κίνηση στους δρόμους και απλώς δόνηση από τους μετασεισμούς.

Το τελευταίο πράγματα που θέλουμε είναι καταστροφές σε σπίτια ή να πλημμυρίσουν περιοχές με προβλήματα στην αποχέτευση. Συνήθως η γαλήνη έρχεται μετά την μπόρα, με την γκίνια όμως που μας δένει θα θέλαμε και λίγη γαλήνη κατά τη διάρκεια της μπόρας.

Τη χρειαζόμαστε. Όλοι.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved