associated press Χρονοταξιδιώτης με λατρεία στο ταμείο δίνει χαρτί και μολύβι

Δεν είναι σαν τον άλλο τον αγγελοκρουσμένο με τους εξωγήινους, αυτός έχει προβλέψει και το Euro του 2020.

Είναι κι αυτός μερακλής του TikTok, αλλά σε αντίθεση με κάτι άλλους που πάνε μέχρι το 2671 για να καπνίσουν τις κάλτσες τους, αυτός πάει τρεις βδομάδες στο μέλλον, βλέπει ποιος θα κερδίσει σε κάθε Euro και Μουντιάλ και γυρίζει για να τινάξει τη στοιχηματική μπάνκα στον αέρα. Το έκανε στο Euro που προέβλεψε την κατάκτηση του από την Ιταλία, και με ακριβές σκορ μάλιστα, αλλά και το περίφημο 4-0 της Αγγλίας σε βάρος της Ουκρανίας στο ίδιο τουρνουά. Τώρα ήρθε η ώρα για το Μουντιάλ του Κατάρ, ταξίδεψε μέχρι τις 14 Δεκεμβρίου και μας δίνει έτοιμο δελτίο, συμπληρωμένο για ταμείο.

 

 

Στον τελικό του Μουντιάλ του Κατάρ θα αναμετρηθεί η Βραζιλία με τη Γαλλία και αυτή τη φορά η Σελεσάο θα πάρει εκδίκηση από τους Τρικολόρ για το 1998, βάζοντας ένα έκτο αστέρι στην φανέλα. Στις «αποδείξεις» για την πρόβλεψή του δείχνει οπαδούς της Βραζιλίας από ολόκληρο τον κόσμο, γιατί οι οπαδοί της Βραζιλίας είναι σαν τους οπαδούς της Ferrari στην F1, να πανηγυρίζουν το 6ο κύπελλο και έναν Olivier Giroud να κλαίει σαν τη Μάρθα Βούρτση όταν την παράτησε ο Νίκος Ξανθόπουλος επειδή κατάλαβε ότι έπαιζε κομπολόι με τα αισθήματά του. 

Οι όχι και τόσο εύπιστοι υποστηρίζουν ότι ο τύπος απλά φτιάχνει 5-6 βιντεάκια κάθε φορά με διάφορα σκορ και ομάδες τα ποστάρει και κάποιο θα πέσει μέσα. Όμως αυτή τη φορά δίνει από νωρίς μία και μόνο πρόβλεψη, οπότε όποιος ποντάρει το σπίτι του σαν να παίζει στο χρηματιστήριο Αθηνών το 1999, ξέρει από που θα πάει να ζητήσει τα ρέστα. 

 

 

Στην περίπτωση που θέλετε να ρίξετε κάνα ψιλό στη Βραζιλία, κάντε το, δεν είπε ότι θα το κερδίσει και το Κατάρ, σε λογικό πλαίσιο και με ρεαλισμό είναι η πρόβλεψή του, αλλά για όνομα, μην παίξετε τα υπάρχοντά σας επειδή το είπε ένας τύπος στο TikTok επειδή φαίνεται λογικός που δεν είδε εξωγήινους. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved