Pexels Στην Κρήτη αγρότες-νίντζα όργωσαν κι έσπειραν δημοτικό γήπεδο

Μπήκαν σε γήπεδο του Δήμου Χερσονήσου και το όργωσαν με τρακτέρ.

Σκέψου να είσαι φίλαθλος και να πας στον αγαπημένο σου αγώνα, στο γήπεδο της γειτονιάς σου και να δεις ξαφνικά πως το χορτάρι έχει κάνει φτερά και στη θέση του έχει ντομάτες, πατάτες και κουνουπίδια. Πραγματικά σοκάρεσε με το τι έγινε στην Κρήτη. Ναι, αυτός ο εφιάλτης έγινε πραγματικότητα στον Δήμο Χερσονήσου. Κάποιοι τύποι μπήκαν νύχτα και όργωσαν με τρακτέρ το γήπεδο και στη συνέχεια το έσπειραν. Αυτό μόνο στην Κρήτη θα μπορούσε να γίνει. «Άφωνοι» έμειναν οι δημοτικοί παράγοντες του δήμου Χερσονήσου όταν είδαν τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου στην περιοχή των Γουρνών να έχει οργωθεί από αγνώστους. Τώρα τι ακριβώς είχαν στο μυαλό τους οι αγρότες νίντζα κανείς δεν μπορεί να ξέρει.

Το γήπεδο της ομάδας του Άρη Γουρνών που τα δύο τελευταία χρόνια δεν χρησιμοποιείται έπεσε θύμα guerilla αγροτών που δεν έχουν ιερό ούτε όσιο. Ο αντιδήμαρχος Οικονομικών και Δημοτικής Περιουσίας Μανώλης Ανυφαντάκης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων για φθορά ξένης περιουσίας.

 

 
 

«Οι άγνωστοι πήγαν με καλλιεργητή στο γήπεδο και το όργωσαν ενώ το έσπειραν κιόλας. Έκαναν ολοκληρωμένη δουλειά», ανέφερε ο αντιδήμαρχος Μανώλης Ανυφαντάκης και συνέχισε: «Εδώ ζούμε καταστάσεις παράλογες τελείως. Ο κάθε ένας κάνει ό,τι θέλει. Θεωρεί οποιαδήποτε περιουσία που για διάφορους λόγους που είναι ακαλλιέργητη και χωρίς περίφραξη ότι είναι δική του και μπορεί να κάνει ότι θέλει. Είναι πολύ λυπηρό αυτό το γεγονός».

Οι αστυνομικοί πήγαν και συνέλλεξαν στοιχεία και ερευνούν την υπόθεση για να εντοπιστούν οι θρασύτατοι δράστες. Αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο γήπεδο είναι ανενεργό εξαιτίας του ότι έχει χαρακτηριστεί ως χορτολιβαδική έκταση και η δημοτική αρχή βρίσκεται σε δικαστική διαμάχη. «Το γήπεδο αυτό είναι ανενεργό, έχει χαρακτηριστεί αυτή η έκταση ως χορτολιβαδική και η υπόθεση βρίσκεται στα δικαστήρια, δεν έχει άδεια για να γίνει χρήση ή κάποιο έργο στο γήπεδο. Περιμένουμε να τελειώσουν τα δικαστήρια για να μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο. Είναι όμως στην περιουσία του δήμου», τόνισε σχετικά ο κ. Ανυφαντάκης.

Πραγματικά τι άλλο θα ακούσουμε από την Μεγαλόνησο.



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved