associated press O Λουίς Ενρίκε λέει όχι στα πάρτι με ούζα πριν το ματς

Ο τεχνικός της Φούρια Ρόχα προτείνει στους παίκτες του να κάνουν σεξ πριν τον αγώνα, αλλά όχι με πάνω από μία παρτενέρ ταυτόχρονα.

Σε ένα τουρνουά με σφιχτό πρόγραμμα όπως το Μουντιάλ, πάντα έχουν ενδιαφέρον οι δηλώσεις των τεχνικών και των ποδοσφαιριστών, ειδικά όταν η τακτική δοκιμάζεται από μέρα σε μέρα. Ο Λουίς Ενρίκε όμως έκανε το μεγάλο μπάσιμο και έκατσε σαν θείος με τη νεολαία μεταφέροντας τη φαντασμαγορία των προκριματικών δηλώσεων στο Twitch που αν δεν ξέρεις τι είναι, καλό θα ήταν να ετοιμάζεσαι για την πρώτη εξέταση προστάτη. 

 

 

Στο δημοφιλές μέσο των νέων gamers, και όχι μόνο, το podcast του Λουίς Ενρίκε μετράει ήδη 5 επεισόδια και μεταξύ άλλων απαντάει και σε ερωτήματα τηλεθεατών στήνοντας το δικό του προσωπικό καφενείο των φιλάθλων. Φυσικά όπως σε κάθε καφενείο των φιλάθλων που σέβεται τον εαυτό του, περνάνε και αφιλτράριστα ερωτήματα που έχουν μια κάποια σχέση με το ποδόσφαιρο, αλλά όχι και τεράστια, όπως για παράδειγμα το σεξ πριν το ματς.

Τι αξίζει ένα Μουντιάλ χωρίς την Ιταλία;

Κοιτώντας κάθε ματς σαν τελικό, έτσι ώστε στο τέλος να γίνει το ταμείο, ο Λουίς Ενρίκε δεν είναι της σχολής που θέλει τους παίκτες καλόγερους πριν από το ματς για να ξεχυθούν γεμάτοι τεστοστερόνη μέχρι τα αυτιά και να κάνουν στην αντίπαλη ομάδα αυτό που… καταλάβατε τώρα. Θεωρεί το σεξ απολύτως φυσιολογικό για τους νέους άντρες και οι ποδοσφαιριστές του δεν αποτελούν εξαίρεση. Σημείωσε πως και ο ίδιος όταν ήταν ενεργός ποδοσφαιριστής, κάθε φορά που έβρισκε ευκαιρία έκανε σεξ με τη γυναίκα του, αν και αυτό δεν ήταν πάντα εφικτό σε αποστολές στο εξωτερικό όπως τώρα με το Μουντιάλ για παράδειγμα.

 

 

Από την άλλη ο Ισπανός τεχνικός υποστηρίζει ότι πρέπει να μπαίνει κι ένα φρένο στις αχαλίνωτες φάσεις και να μπαίνει κι ένα όριο γιατί κάπου ώπα. Αυτό σημαίνει ότι τα όργια δεν πρέπει να είναι στο πρόγραμμα γιατί η προσπάθεια που απαιτεί η συμμετοχή τους σε αυτά ξεζουμίζουν τα νεφρά των παικτών και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην μπορούν να πάρουν τα πόδια τους και για να περάσει η μπάλα τη σέντρα, μπορεί να περάσει χρονικό διάστημα μεγαλύτερο κι από αυτό που χρειάζεται ο Γιάτσεκ Γκμοχ για να μάθει να ξεχωρίζει τα αρσενικά από τα ουδέτερα γένη.   

 

 

Νομίζουμε ότι αυτή η μέση λύση που προτείνει ο νέστορας της ισπανικής αποστολής στα γήπεδα του Κατάρ, είναι αυτή η χρυσή τομή που απαιτείται για ένα ολύμπιας ηρεμίας πνεύμα στα αποδυτήρια, στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και στα κρεβάτια των ποδοσφαιριστών. Αν το σηκώσουν και τότε θα έχουν χρόνο να οργανώσουν με την ησυχία τους ένα όργιο και όχι με την ψυχή στο στόμα με ματς μέρα-παρά μέρα. 



©2016-2024 Ratpack.gr - All rights reserved